«Γκρίνια» στη ΝΔ για τη συνέντευξη Στουρνάρα στη Bild

Στο στόχαστρο των βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας βρέθηκε ο υπουργός Οικονομικών Γιάννης Στουρνάρας με πιο χαρακτηριστική την επίθεση που του εξαπέλυσε ο Γιάννης Μιχελάκης, πρόεδρος του Ινστιτούτου Δημοκρατίας «Κωνσταντίνος Καραμανλής».

Σε συγκέντρωση που έγινε την Τρίτη στα γραφεία της ΝΔ έγινε «φροντιστήριο» στους νεοεκλεγέντες βουλευτές, από τον αναπληρωτή

υπουργό Οικονομίας Χρήστο Σταϊκούρα και τον υφυπουργό του Γ. Μαυραγάνη και κυριάρχησε η βουλευτική γκρίνια για την οικονομική πολιτική που ακολουθείται.

Πιο σκληρή πάντως ήταν η τοποθέτηση του ίδιου του Γιάννη Μιχελάκη που έδωσε και τον τόνο στην «γαλάζια» σύναξη, καθώς ήταν μια εφ’ όλης της ύλης παρέμβαση για τα σημαντικά ζητήματα που σχετίζονται με την οικονομική πολιτική της κυβέρνησης.

Ο Γιάννης Μιχελάκης ιδιαίτερα επικριτικός, σημείωσε ότι οφείλει η κυβέρνηση να προσέξει τον κόσμο και να μην χάσει την επαφή με την κοινωνία, ενώ ανέφερε ότι οι πολίτες περνάνε πολύ δύσκολα.

Όμως, ο Γιάννης Μιχελάκης δεν έμεινε μόνο στα όσα είπε στην αίθουσα των γραφείων της ΝΔ παρουσία του γραμματέα του κόμματος, αλλά επέλεξε να «καρφώσει» τον Γιάννη Στουρνάρα στο διαδίκτυο, με αφορμή τη συνέντευξη του υπουργού Οικονομικών στη γερμανική εφημερίδα Bild, στην οποία μεταξύ άλλων είπε: «Δεν τολμώ να κυκλοφορήσω μόνος μου στον δρόμο».

«Ωραίος τρόπος για να φέρεις επενδύσεις και τουρισμό! Να λες στους ξένους πως ούτε ο ίδιος μπορείς να κυκλοφορείς στους δρόμους!!!», έγραψε ο Γιάννης Μιχελάκης στον προσωπικό λογαριασμό του twitter και άναψε φωτιές στο εσωτερικό της κυβέρνησης, ενισχύοντας με αυτό τον τρόπο και το μέτωπο εντός της ΝΔ κατά του υπουργού Οικονομικών.
Πηγή τα ΝΕΑ.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα