Για μια θέση στον ήλιο!

Έχει πάντως μια ειρωνεία η άτιμη η Σαράφογλου από όταν ανεμοστροβιλίστηκε στο Mega, άλλο πράγμα! Δεν περιγράφεται! Κάθε φορά με το που σκάει μύτη το πλάνο της, την κάνεις watch στημένη με μια υπεροψία! Που οκ, το woman μπορεί να είναι ταπεινό και μαζεμένο και να μας ξεγελάνε τα μάτια μας. Δεν θα επιμείνουμε! Ωστόσο… αυτό το ύφος «καλάμι» guys μου όσο μπουμπουνιόταν

από την κρατική, δεν το είχε! Α, την truth μας να την καταθέσουμε!

Φαντάσου και στο τέλος να μην πάρει και το δελτίο του Mega!  
Άσχετο! Λέτε μες στην τύχη της να την τιμήσει το megalicious channel και να την προσλάβει με τέτοια αγάπη και θαλπωρή… λέτε να έχασε την γκράντε ευκαιρία να αναλάβει κάνα δελτίο στη Νετ, τώρα που ζορίζουνε την Στάη; Jesus Christ! Είναι να τρελαίνεσαι!

Φαινόμενο
Και μιας και κάνουμε mention την Σαράφογλου… Απορία! Δεν την φτάνουν τα απανωτά σαρδάμ – αμόκ που την πιάνουν την έρμη την Τρέμη, να έχει και τα κουκουρούκου σας ότο κιου; Για όνομα! Εξηγήστε το μας τούτο βρε guys, διότι μπερδευόμαστε! Ή της έχετε γραμμένα λάθος αυτά που πρέπει να πει, ή τα μπλέχει ακόμα και όταν τα διαβάζει! Δεν υπάρχει!

Τι κάνει νιάου νιάου στα κεραμίδια!
Για το τέλος, να το κανιβαλίσουμε; Έτσι για το καλό της day! Θα έχει την πλάκα του να δούμε πώς θα την χειριστεί την φετινή της ήττα! Πολύ γέλιο! Πέρυσι που είχε το καταστρόφ, πιπίλαγε την καραμέλα «δεν ξεκινήσαμε μαζί την σεζόν», «πήγαμε μεσημέρι στο μέσο της χρονιάς», «επιτυχία είναι που ανεβάσαμε το μέσο όρο στη ζώνη», «για μένα ανταγωνισμός θα είναι από Σεπτέμβριο» και άλλα παρόμοια! Τώρα που είναι πίσω με 10 μονάδες διαφορά; Χάιντε να ψάξει για καινούργια ελαφρυντικά!

Και είναι και παγκόσμια μέρα των ζώων!
Μα είναι δυνατόν η Μίνα Καραμήτρου να εκσφενδονίζεται στην ΓΑΔΑ για να καλύψει ζωντανά το ρεπορτάζ… και να αφήνει στη live της σύνδεση, τον τουίτι στο γραφείο της στο Mega; Θα μαραζώσει! Άκαρδη ρεπόρτερ!

Γιώτα Δημητρακοπούλου

Keywords
Τυχαία Θέματα