Για άλλη μια φορά λειτούργησαν τα βύσματα στην ΕΤ3 και θα βρεθούν στην αποστολή του EURO 2012

Ακατανόητη φαίνεται για πολλούς η επιλογή της ΕΤ3 σχετικά με τα πρόσωπα που αποφάσισε να στείλει στο EURO 2012. Το μόνο σίγουρο είναι ότι δούλεψε για άλλη μια φορά το βύσμα, εις βάρος της αξιοκρατίας.

Σύμφωνα με όσα διέρρευσαν οι Γιώργος Τραπεζανίδης και Παναγιώτης Μπλέτσος, θα είναι στην αποστολή της ΕΡΤ,

για το μεγάλο ποδοσφαιρικό γεγονός του καλοκαιριού. Όσον αφορά τον πρώτο, η «πιάτσα» της Θεσσαλονίκης γνωρίζει τις καλές δημόσιες σχέσεις με όλες τις κυβερνήσεις και όλους τους προϊσταμένους, άρα δεν προκαλεί έκπληξη να βρίσκεται το όνομά του στη λίστα. Για τον δεύτερο όμως, υπάρχουν πολλές ενστάσεις στη συμπρωτεύουσα, διότι όπως λένε οι γνωρίζοντες τις λεπτομέρειες στη Βόρεια Ελλάδα, μπήκε στη θέση άλλου δημοσιογράφου. Και συγκεκριμένα αναφέρουν ότι η θέση δικαιωματικά ανήκει στον Δημήτρη Μπουμπουγιατζή, με το επιχείρημα ότι είναι ο τομέας του και αποτελεί εκτροπή η μη συμμετοχή του στο EURO 2012.

Μάλιστα το δικαιολογούν, λέγοντας ότι ο Μπουμπουγιατζής είναι ο δημοσιογράφος για το διεθνές ποδόσφαιρο τα τελευταία δέκα χρόνια, κάνει καλά τη δουλειά του και του άξιζε να βρεθεί στα γήπεδα του EURO 2012. Άλλωστε για αυτούς που ασχολούνται με το διεθνές ποδόσφαιρο είναι μοναδική στιγμή να δουν από κοντά, όσα βλέπουν όλα τα χρόνια στις σκοτεινές αίθουσες των studio που περιγράφουν τα παιχνίδια.
Η ενέργεια της ΕΡΤ να στείλει τον Μπουμπουγιατζή στην Αγγλία για να περιγράψει τον τελικό δείχνει να είναι ύποπτη και σίγουρα θέλει να του χαϊδέψει τα αυτιά! Τα αιώνια βύσματα λοιπόν της ΕΡΤ φαίνεται πως δούλεψαν για μια ακόμη φορά, με αποτέλεσμα να συντελεστεί μια ακόμη αδικία.

Keywords
Τυχαία Θέματα