«Γαργάρες» των δελτίων ειδήσεων Νο2

Ένα από τα τελευταία χαρακτηριστικά παραδείγματα ήταν το ρεπορτάζ για το πολιτικό συμβούλιο της ΝΔ που φιλοξένησαν τα δελτία ειδήσεων όλων των τηλεοπτικών σταθμών: Όλοι έπαιξαν αναλυτικά τις δηλώσεις του πρώην πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά από το πολιτικό συμβούλιο της ΝΔ, στο

οποίο είπε ότι σύντομα θα επιστρέψει στο Μαξίμου και στη συνέχεια οι περισσότεροι σταθμοί έκαναν τις σχετικές αναλύσεις… Κανένα δελτίο ειδήσεων όμως, δεν ασχολήθηκε με το τι συνέβη αμέσως μετά την ομιλία του Αντώνη Σαμαρά όταν πήρε το λόγο ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ που άσκησε σκληρή κριτική στην πρώην κυβέρνηση και επιτέθηκε με απίστευτη σφοδρότητα στον Άδωνη Γεωργιάδη! Με άλλα λόγια αν δεν υπήρχαν τα sites και τα blogs δεν θα μαθαίναμε ποτέ τίποτα!

Δεύτερο χαρακτηριστικό παράδειγμα; Η περίπτωση της Μισέλ Ασημακοπούλου που ανακοίνωσε στον Αντώνη Σαμαρά ότι δεν αποδέχεται τη θέση της γραμματέως της ΚΟ επικαλούμενη οικογενειακούς λόγους! Προφανώς τους ανακάλυψε εχθές, διότι σε αλλεπάλληλες ραδιοφωνικές συνεντεύξεις της την Παρασκευή (βλ. Νίκο Χατζηνικολάου, Νίκο Ευαγγελάτο κ.ά), δήλωνε ευχαριστημένη με τη νέα της θέση, επιχειρηματολογώντας ότι δεν υπάρχει θέμα με το καταστατικό… Μάλιστα όταν ο Νίκος Χατζηνικολάου επέμεινε ότι εκτός από τυπικό είναι και πολιτικό το θέμα, εννοώντας ότι τη συγκεκριμένη θέση αναλαμβάνει κάποιο έμπειρο πολιτικό στέλεχος προκειμένου να κρατά τις ισορροπίες… εκείνη δήλωσε ότι δεν υπάρχει πρόβλημα και ότι είναι έτοιμη να αναλάβει το νέο της ρόλο!

Λίγες ώρες μετά άλλαξε γνώμη! Όσο για τα κανάλια; Ακόμη περιμένουμε να κάνουν ρεπορτάζ, προκειμένου να ενημερώσουν την κοινή γνώμη για τους πραγματικούς λόγους που έκανε πίσω η βουλευτίνα της ΝΔ!

The post «Γαργάρες» των δελτίων ειδήσεων Νο2 appeared first on Enimerosi24.

Keywords
Τυχαία Θέματα