Εξαιρετικό κλίμα στην "Ελευθερία του Τύπου"

Το γεύμα με την ιδιοκτησία

Ανεξάρτητα από την κριτική που δέχτηκε βασικά για την εμφάνιση της (βλ.lay out), το κλίμα που εισπράττουμε ότι επικρατεί στη νέα εφημερίδα είναι πολύ θετικό. Ακούγαμε πριν την κυκλοφορία του πρώτου φύλλου ότι η κατάσταση εκεί δεν έχει σχέση με τη συνήθη κατάσταση που επικρατεί όταν ξεκινά μια νέα

μεγάλη και φιλόδοξη μάλιστα εφημερίδα. Ακούγαμε ότι δεν υπήρχαν οι συνήθεις εντάσεις, εκνευρισμοί και όλα τα σχετικά πριν την έκδοση μιας νέας εφημερίδας, αλλά ότι όλα κυλούσαν με ηρεμία και μια λογική ότι οι όποιες ελλείψεις, κενά και προβλήματα υπάρχουν θα λύνονται στην πορεία και δεν βιαζόμαστε. Μαθαίνουμε ότι και αν και πιθανώς περίμεναν κάτι καλύτερο από τις κυκλοφορίες τις πρώτες μέρες τα στελέχη του νέου εγχειρήματος δεν άλλαξαν τακτική και το κλίμα στην εφημερίδα είναι το ίδιο. Οτι προχωράμε «ήρεμα και δυνατά». Βέβαια αυτά αλλάζουν ειδικά αν οι κυκλοφορίες το επόμενο διάστημα δεν είναι εντός των στόχων η κατάσταση.

Πάντως προς ενίσχυση αυτού του καλού κλίματος ήταν και η απόφαση της ιδιοκτησίας της νέας εφημερίδας να καλέσει το προσωπικό σε γεύμα σε ένα από τα πιο ακριβά εστιατόρια του Πειραιά. Η κίνηση αυτή προκάλεσε θετική εντύπωση μαθαίνουμε ειδικά στους προερχόμενους από τον ΔΟΛ εργαζομένους που δεν είχαν συνηθίσει σε τέτοιες κινήσεις όχι βέβαια το τελευταίο διάστημα, αλλά ακόμη και τις καλές εποχές του συγκροτήματος. Ρωτήσαμε συναδέλφους στον ΔΟΛ σχετικά και κανείς δεν θυμάται αν και πότε η ιδοκτησία ή τα διευθυντικά στελέχη του ΔΟΛ οργάνωσαν ένα ανάλογο γεύμα για το προσωπικό στα ΝΕΑ ή το προσωπικό στο ΒΗΜΑ ή έστω μια συνάντηση και για τις δύο εφημερίδες τα τελευταία 20-25 έτη. Πάντως επί της ουσίας οι προθέσεις της ιδιοκτησίας για τη νέα εφημερίδα θα φανούν σύντομα από τη στήριξη που θα παρέχει στο ημερήσιο φύλλο που είναι και το μεγάλο στοίχημα και σε δεύτερο επίπεδο από τις κινήσεις σε διάφορα επίπεδα (π.χ προσφορές) που θα κάνει στο Κυριακάτικο.

The post Εξαιρετικό κλίμα στην "Ελευθερία του Τύπου" appeared first on Enimerosi24.

Keywords
Αναζητήσεις
porno εξερετικο
Τυχαία Θέματα