Ευρω-βρισιά!

Από τις καλύτερες μετεωρολόγες, η Χριστίνα Σούζη του Σκάι! Στεκόμαστε και την κάνουμε watch, κάθε φορά που θα την πετύχουμε! Έχει το γούστο της! Ουδεμία σχέση με οποιονδήποτε άλλον στο greek television, πόσο μάλλον με τον γραφικό Αρνιακό του Ant1! Που σκαρφίζεται και αμολάει τις ένα σωρό κουλαμάρες!
Τούτη είναι και τσαχπίνα αλλά και σοβαρή. Today δε, έφερε στην εκπομπή της Εύας Αντωνοπούλου και μία φωτο,

καταπληκτική! Στον Άγιο Νικόλαο της Κρήτης ένα κρουαζιερόπλοιο να ξεπροβάλλει μέσα από τα σπίτια! Όνειρο!

What;
«Να σας κάνω ένα υποθετικό σενάριο, για να μιλήσουμε συγκεκριμένα…». Ατάκα χθεσινοβραδινή της presenter Γιάννας Παπαδάκου στον καλεσμένο της, Λυκούδη της ΔΗΜΑΡ. Μας έστειλε!

Ποιος να του το’ λεγε!
Πάντως ρε guys μου, πώς τα κατάφερε ο μπαγάσας ο George Παπανδρέου έτσι, ε; Ασύλληπτος! Το ότι συζητάγαμε ολάκερη την εβδομάδα, το πόσο φάουλ και κακό είναι… που είπε ο Τσίπρας τον Ολάντ, Ολανδρέου! Πού να το φανταζόταν ο άτιμος, ότι το όνομα του θα εξελισσόταν σε βρισιά! Κάτι σαν το ελληνικό «μαλάκας» ένα πράγμα! Amazing το κατόρθωμα του!

Κατερίνα Παπακωστοπούλου το φρούτο
Καλά στο Star, είναι φευγάτοι! Τι φόρεσε η άλλη για να πει το απογευματινό today δελτίο του channel; Κατακόκκινο, κάργα της φωτιάς υπερπαραγωγή κραγιόν και πανωφόρι ασορτί!
Απορία πραγματική. Νιώθει οκ ντυμένη έτσι… να μεταδίδει τα σενάρια πτώχευσης του country; Άβυσσος οι διαθέσεις των τηλε-ανθρώπων!

Τον ύπνο του δικαίου
Jesus Christ είναι μεταδοτικός! Ο ιός των ανορθόγραφων «σουπερακίων»! Ο λόγος για τον Σκάι που ζήλεψε φαίνεται την… ολόσωστη ορθογραφία του Star και today έδειξε τα δείγματα του! Ο υπουργός μεγιστάνας – η δημόσια υπάλληλος «βασσίλισα» εκσφενδόνισαν για την Βίκυ Σταμάτη! Κουδούνισαν στο κοντρόλ φαίνεται με τα ποσά και πήγε περίπατο η ορθογραφία! Και μιλάμε αν μη τι άλλο για το Φάληρο! Οh μοντιέ!

Υ.Γ. Το ωραίο στο μεταξύ είναι ότι διέκοψαν το conversation τους, πήγαν σε διάλλειμα διαφημιστικό, επανήλθαν στο θέμα… και εμφάνισαν ακάθεκτοι το ίδιο σουπεράκι! Το ανορθόγραφο! Χαμπάρι τα σαίνια! 

Αμπάχα μπούχα άντε γεια και wind στα πανιά!
(Και μπουμπουνίστε δυνατά το songακι της Παρασκευής! Εξαιρετικό!)  

Γιώτα Δημητρακοπούλου

Keywords
Τυχαία Θέματα