Έτοιμη να καταθέσει αντιπροτάσεις η ελληνική κυβέρνηση - Στις Βρυξέλλες σήμερα Έλληνες εκπρόσωποι

Η εκτίμηση της ελληνικής κυβέρνησης είναι ότι βρισκόμαστε περισσότερο από ποτέ άλλοτε κοντά σε συμφωνία. Η ελληνική πλευρά είναι έτοιμη να καταθέσει αντιπροτάσεις, προκειμένου να γεφυρωθούν οι εναπομείνασες διαφορές, όπως ακριβώς συμφωνήθηκε στη συνάντηση Τσίπρα με Μέρκελ και Ολάντ, αναφέρουν κυβερνητικές πηγές. Για τον λόγο αυτό, εκπρόσωποι του πρωθυπουργού, βρίσκονται το Σάββατο στις Βρυξέλλες

για να συναντηθούν με εκπροσώπους των θεσμών. Η ελληνική αντιπροσωπεία, αποτελείται από τον αντιπρόεδρο Γιάννη Δραγασάκη, τον υπουργό Επικρατείας Νίκο Παππά και τον Ευκλείδη Τσακαλώτο και τον Γ.Χουλιαράκη. Η εκτίμηση της ελληνικής κυβέρνησης είναι ότι βρισκόμαστε περισσότερο από άλλοτε κοντά σε συμφωνία, λένε οι ίδιες πηγές, αφού η διαφορά στα πρωτογενή πλεονάσματα είναι μόνο της τάξης του 0,25%. Η μη συμμετοχή του ΔΝΤ στην πολιτική διαπραγμάτευση δεν σημαίνει τίποτα περισσότερο από πίεση προς όλους – Κομισιόν, ΕΚΤ και Ελλάδα, αναφέρουν οι ίδιες πηγές.

Διαβάστε αναλυτικά εδώ

The post Έτοιμη να καταθέσει αντιπροτάσεις η ελληνική κυβέρνηση - Στις Βρυξέλλες σήμερα Έλληνες εκπρόσωποι appeared first on Enimerosi24.

Keywords
Τυχαία Θέματα