Έπρεπε να φύγει ο σύζυγος για να βγει στο γυαλί

Είναι γνωστή η επικρατούσα άποψη το τελευταίο διάστημα στους οικονομικούς κύκλους, πως «η κρίση γεννά ευκαιρίες», καθώς στα εργασιακά έχουμε ανατροπή δεδομένων. Η αποχώρηση προσώπων από θέσεις που κατείχαν δίνει την ευκαιρία για ανάδειξη νέων προσώπων, με την επισήμανση πως οι οικονομικές απολαβές είναι εις βάρος των εργαζομένων και υπέρ των απανταχού αφεντικών. Αυτό συμβαίνει τα τελευταία δύο χρόνια σε τράπεζες, εργοστάσια, βιοτεχνίες, και φυσικά στην τηλεόραση.

Ιδιαίτερα στην κρατική παρατηρούνται μεγάλες αλλαγές,

αφού η κυβέρνηση προτίμησε να έχει έσοδα εις βάρος των εργαζόμενων καταργώντας σιγά σιγά το θεσμό των συμβασιούχων. Έτσι βλέπουμε πολλά νέα πρόσωπα στα δελτία ειδήσεων και στις εκπομπές. Ένα από τα πολλά και ξεχασμένα πρόσωπα . Έχει όμως «οικογενειακή» ιδιαιτερότητα, αφού εμφανίστηκε όταν… εξαφανίστηκε ένα άλλο πρόσωπο. Το περιστατικό λαμβάνει χώρα σε δημοφιλή εκπομπή, όπου εμφανίζεται ευπαρουσίαστη γυναίκα δημοσιογράφος «να τα λέει» on kamera και live στο στούντιο μια χαρά, ενώ για δέκα και πλέον χρόνια δεν την είχε δει ποτέ κανείς στο γυαλί! Το ζουμερό της υπόθεσης είναι πως η συγκεκριμένη δημοσιογράφος είναι παντρεμένη με δημοσιογράφο που ήταν ισχυρός άνδρας του τμήματος, ενώ διετέλεσε πολλά χρόνια  και αφεντικό! Μόλις όμως αποχώρησε ο ισχυρός, τσούπ η σύζυγος στο γυαλί και μάλιστα με επιτυχία.

Αυτό είναι η ανατροπή που εξηγούσαμε παραπάνω, αρκεί να μην επιφέρει και μεγαλύτερη ανατροπή, γιατί η επιτυχία του διπλανού μας δύσκολα αντέχεται στην Ελλάδα…

Keywords
Τυχαία Θέματα