Επιτέλους ο θόρυβος και το «ΕΡΤοδικαστήριο» στην ΕΡΤ πρέπει να σταματήσει

Είναι εντυπωσιακό…να κολλάμε το έργο της ΕΡΤ με θέματα «ΝΟΜΙΚΑ» τα οποία πρέπει να παραπέμπονται άνευ καμίας επεξεργασίας από τη διοίκηση στην δικαιοσύνη όπως έχουμε ξαναπεί πολλές φορές!

Τα γνωστά… «εσωτερικά κυκλώματα της ΕΡΤ» δεν αφήνουν τη νέα διοίκηση να προχωρήσει παρά το γεγονός ότι έχουν συμφωνήσει και τα τρία πολιτικά κόμματα…!

Επιτέλους… ο «θόρυβος» πρέπει να σταματήσει, έχει μετατραπεί η ΕΡΤ

σε… «δικαστήριο» χωρίς φυσικά να είναι αυτός ο ρόλος της!

Η ΕΡΤ έχει… εποπτεύοντα υπουργό, νέο ΔΣ, νέο διευθύνοντα σύμβουλο και πρόεδρο για να προχωρήσει…κάποιοι όμως θέλουν να συνεχίσουν με ίδιο το λάθος έργο του παρελθόντος δηλαδή το να παρακωλύουν, να προκαλούν με στόχο την… κομματική τους υπεροχή!

Άραγε… το Μέγαρο Μαξίμου είναι ευχαριστημένο με όλα αυτά που συμβαίνουν στην ΕΡΤ ;

Είναι… ευχαριστημένοι με τη μετατροπή της ΕΡΤ σε «Ερτοδικαστήριο»;

Μάλλον…όπως μαθαίνω… ΟΧΙ!

Η ΕΡΤ χρειάζεται… αποφάσεις για νέο πρόγραμμα (ποιο νέο πρόγραμμα;), τοποθέτηση άμεσα των νέων στελεχών (γενικούς δ/ντές δ/ντές, δημοσιογράφους κλπ), ενεργοποίηση του προσωπικού της (πολλοί έχουν μπει στο ψυγείο ή έχουν απολυθεί από τα συστήματα ΓΑΠ), ενεργοποίηση του διαφημιστικού της τμήματος (ήθελαν την ΕΡΤ χωρίς έσοδα το σύστημα Γερουλάνου Γαλλικού μοντέλου! είχαν χρήματα τότε αφού λεφτά υπήρχαν…) και γενικότερα η ΕΡΤ χρειάζεται…Α-Ν-Α-Π-Τ-Υ-Ξ-Η όλων των στόχων της που είναι διατυπωμένοι στους σκοπούς της ιδρύσεώς της δηλαδή…την ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ και την ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ των Ελλήνων πολιτών!

Α…και να θυμίσουμε σε κάποιους ότι την ΕΡΤ αναλαμβάνει και τρέχει ο εκάστοτε διευθύνων σύμβουλος δηλαδή…ο ΝΙΚΟΣ ΣΙΜΟΣ (για να σταματήσουν οι κόντρες που μόνο ζημιά κάνουν και θα την επωμιστούν συνολικά) ο οποίος εποπτεύεται από τον αρμόδιο υπουργό…το ΣΙΜΟ ΚΕΔΙΚΟΓΛΟΥ!

Πάντως πρέπει και το… Μαξίμου να βάλει τέλος σε όλα αυτά αφού οι κύριοι : ΜΠΟΥΡΑΣ,ΣΤΑΜΑΤΗΣ,ΚΕΔΙΚΟΓΛΟΥ,ΜΟΥΡΟΥΤΗΣ…πρέπει να λάβουν μέρος στα όσα συμβαίνουν στην ΕΡΤ…γιατί μέχρι τώρα το αποφεύγουν;

Τέλος πια… στο «Ερτοδικείο» της ΕΡΤ σε λίγο θα μετατραπεί σε…. «Ερω..δικείο» και δεν είναι αυτός ο σκοπός της λειτουργίας της και για να μην ξεχνιόμαστε σας θυμίζω ότι περιμένει και η τρόικα στη γωνία για το ανταποδοτικό τέλος να θυμηθούμε λίγο από Μόσιαλο και τα όσα ανακοίνωνε τότε!

Προχωρήστε επιτέλους κύριοι οι καιροί είναι περίεργοι….

Ο Αντώνης Σαμαράς ο Βενιζέλος και ο Κουβέλης τι λέει για όλα αυτά;

Μήπως…να αφήσουμε το Σίμο Κεδίκογλου με τον άλλο Σίμο να διοικήσουν;

Nίκος Κούτρικας
Δημοσιογράφος
μέλος
της ΕΣΗΕΑ 

Keywords
Τυχαία Θέματα