Επιστρέφει στο δελτίο απόψε η Στάη

Συνεδρίαση του ΔΣ της ΕΡΤ

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΡΤ Α.Ε., στην υπ’ αριθμ. 1059 συνεδρίασή του (Παρασκευή 19 Οκτωβρίου 2012), ασχολήθηκε με τα ακόλουθα θέματα:

Ενημερώθηκε για το θέμα που προέκυψε μετά την αφαίρεση συγκεκριμένης σκηνής από το πρώτο επεισόδιο της σειράς «Ο ΠΥΡΓΟΣ ΤΟΥ ΝΤΑΟΥΝΤΟΝ» (Downton Abbey) και για την αντιμετώπιση του ζητήματος από έντυπα και ηλεκτρονικά Μέσα.

Ενημερώθηκε για  το θέμα που προέκυψε με την κυρία Έλλη Στάη, καθώς και για την παρουσίαση από αυτήν του κεντρικού δελτίου

Ειδήσεων της ΝΕΤ, από σήμερα Δευτέρα 22 Οκτωβρίου.

Ενέκρινε την τροποποίηση της ΑΔΣ 1015/20.9.11, Θ. 9ο « Έγκριση ανανέωσης της εκπομπής ΤΟ ΚΟΥΤΙ ΤΗΣ ΠΑΝΔΩΡΑΣ», με την οποία το κόστος της εκπομπής μειώνεται κατά 10% σε σχέση με την προηγούμενη περίοδο.

Ενέκρινε την τροποποίηση της Α.Δ.Σ. 1003/24.5.11, Θ. 1ο «Συμμετοχή της ΕΡΤ Α.Ε. στην παραγωγή της ταινίας μικρού μήκους ‘ΧΑΜΟΜΗΛΙ’» ως προς το ποσοστό συμμετοχής της ΕΡΤ.

Ενέκρινε την τροποποίηση της Α.Δ.Σ. 1037/3.4.12, Θ. 7ο «Συμμετοχή της ΕΡΤ Α.Ε.  στην παραγωγή  της κινηματογραφικής ταινίας με τίτλο ‘ΑΜΝΗΣΤΙΑ’», όσον αφορά στα ποσοστά κυριότητας και εμπορικής εκμετάλλευσης της παραγωγής από την ΕΡΤ.

Αποφάσισε τη ματαίωση του Διεθνούς Διαγωνισμού αρ. 1480/12 σχετικά με την «Προμήθεια εξοπλισμού για την επέκταση του κέντρου διάσωσης και αποκατάστασης αρχειακού υλικού και προμήθεια λογισμικού» και την επανάληψή του, χωρίς τροποποίηση των όρων και των τεχνικών προδιαγραφών για ευρύτερη συμμετοχή.

Ενέκρινε την προμήθεια πομπών FM ισχύος 500 W (30 τεμάχια), 2KW (12 τεμάχια) και 5 KW (5 τεμάχια), μέσω Ανοικτού Διεθνούς Διαγωνισμού.

Ενημερώθηκε για τη διακοπή της εκπομπής του αναλογικού σήματος και την έναρξη της ψηφιακής μετάδοσης από το κέντρο εκπομπής του Χορτιάτη, στις 14 Δεκεμβρίου 2012 και ώρα 03:00. Η αλλαγή αφορά στους νομούς Θεσσαλονίκης, Πέλλας, Κιλκίς, Πιερίας και Ημαθίας, καθώς και μέρος του νομού Χαλκιδικής

Ενέκρινε την καταβολή αποζημίωσης σε υπάλληλο της ΕΡΤ Α.Ε., το όχημα του οποίου υπέστη ζημιά κατά τη διάρκεια υπηρεσιακής μετακίνησης.

Ενέκρινε την τροποποίηση της Α.Δ.Σ. 1031/9.2.12, Θ. 15ο «Απασχόληση συνταξιούχων». Με την τροποποίηση, προβλέπεται ότι οι συνταξιούχοι προσλαμβάνονται στην ΕΡΤ Α.Ε., υποχρεούνται να το δηλώνουν στον φορέα (ή στους φορείς) από τον οποίο συνταξιοδοτούνται, προκειμένου να γίνεται η εκ του Νόμου προβλεπόμενη αναστολή ή περικοπή της συντάξεώς τους, ενώ από την ΕΡΤ Α.Ε. θα λαμβάνουν το υπόλοιπο του συμφωνηθέντος μισθού τους.

Ενέκρινε την εκτέλεση δικαστικής απόφασης.

Απέρριψε τις προσφορές των συμμετεχουσών εταιρειών και ματαίωσε τα αποτελέσματα του ανοικτού διαγωνισμού 1483/12 σχετικά με την ασφάλιση του προσωπικού της ΕΡΤ Α.Ε. Επίσης, αποφάσισε τη διενέργεια Ανοικτού Επαναληπτικού Διαγωνισμού για το ίδιο θέμα.

Αποφάσισε τη σύσταση τριμελούς επιτροπής για την καταγραφή των εκκρεμών ζητημάτων με την εταιρία ForthnetNova και την πρόταση λύσεων για την άρση τους.

Ενέκ

Keywords
Τυχαία Θέματα