Εντός των επόμενων ωρών από τον Καψή η προκήρυξη για τις προσλήψεις στη Δημόσια Τηλεόραση

Eμεις… τα έχουμε πει από τη Δευτέρα (εδώ) στο enimerosi24 ότι σήμερα αναμένεται να δοθεί στη… δημοσιότητα το κείμενο της προκήρυξης του ενδιάμεσου φορέα για την πλήρωση… 2.000 θέσεων εργασίας στη…. «μεταβατική δημόσια τηλεόραση (ΔΤ)».

Όπως μαθαίνω…. από ώρα σε ώρα ο… κ.Καψής με το κ. Γκίκα Μάναλη θα δώσουν στη… δημοσιότητα και το σχετικό κείμενο που προβλέπει 2.000 θέσεις εργασίας στη μεταβατική «ΔΤ» διαφόρων ειδικοτήτων όπως δημοσιογράφους, διοικητικούς, τεχνικούς.

Το σχέδιο όμως περιλαμβάνει…

πρόσληψη αρχικά…. 500 εργαζόμενων όπου θα βρουν… επαγγελματική στέγη στο κτίριο της… Μουρούζη, ενώ οι υπόλοιποι 1500 θα ενταχθούν μόλις …αδειάσει το ραδιομέγαρο.

Τώρα για όσους ενδιαφέρονται για την «νομιμότητα του εγχειρήματος» έγινε γνωστό ότι….το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης (ΕΣΡ) και η Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών (ΕΕΤΤ) νομιμοποιούν την ενδιάμεση κατάσταση.

Ο… αντιπρόεδρος της ΕΕΤΤ Δρ Κ.Δεληκωστόπουλος αναφέρεται στην ΚΥΑ που καταργεί την ΕΡΤ και τη μεταφορά δικαιωμάτων και υποχρεώσεων, «συμπεριλαμβανόμενων των συχνοτήτων» μεταβιβάζεται στον Υπουργό Οικονομικών κάτι το οποίο είναι ξεκάθαρο πια.

Πρέπει να σημειωθεί ότι εντολέας θα είναι ο ειδικός λογαριασμός της Γενικής Διεύθυνσης Οικονομικών του υπ. Οικονομικών, τον οποίο εκπροσωπεί ο ειδικός διαχειριστής της ΕΡΤ, κ. Γκίκας Μάναλης.

Τώρα μαθαίνω ότι η επιλογή θα γίνει από επιτροπή όπου θα λαμβάνει υπ όψιν της την προϋπηρεσία σε ραδιοτηλεοπτικό φορέα ενώ η αίτηση συμμετοχής θα γίνεται ηλεκτρονικά…

Από ώρα σε ώρα οι λεπτομέρειες…

Νίκος Κούτρικας
Δημοσιογράφος
μέλος της ΕΣΗΕΑ

Keywords
Τυχαία Θέματα