Ένα λεπτό με το ρολόι διήρκεσε η «συνάντηση» Ζωής-Παυλόπουλου!

Η πρόεδρος της Βουλής πήγε στο Προεδρικό Μέγαρο για να παραδώσει στον Προκόπη Παυλόπουλο τον φάκελο με τα αποτελέσματα των εκλογών στο οποίο εισήλθε βιαστικά με το υπηρεσιακό της αυτοκίνητο και έφυγε μέσα σε ελάχιστα δευτερόλεπτα

Όσοι περίμεναν ένα γκραν φινάλε, αντίστοιχο με την μέχρι τώρα πορεία της Ζωής Κωνσταντοπούλου στην θητεία της ως Προέδρου της Βουλής, μάλλον απογοητεύτηκαν.

Η παράδοση του φακέλου με τα αποτελέσματα των εκλογών στον Πρόεδρο

της Δημοκρατίας κ. Παυλόπουλο έγινε σχεδόν εν κρυπτώ, διεκδικώντας χωρίς αμφιβολία την πιο… σύντομη δημόσια εμφάνιση της Ζωής στην πολιτική της καριέρα τα τελευταία χρόνια.

Η πρώην πρόεδρος της Βουλής μόλις και μετά βίας που κατέβηκε από το αυτοκίνητο και ενεχείρησε στον κ. Παυλόπουλο τον φάκελο. «Γεια σας, σας δίνω το φάκελλο με τα αποτελέσματα» είπε η κυρία Κωνσταντοπούλου στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και αποχώρησε χωρίς άλλη συζήτηση από το γραφείο του.

Η «συνάντηση» ήταν τόσο σύντομη που είναι αμφίβολο αν έχει καταγραφεί από κάμερες ή τον φωτογραφικό φακό (εξ ου και η χρήση φωτογραφίας αρχείου).

Το προηγούμενο διάστημα η κυρία Κωνσταντοπούλου και ο κ. Παυλόπουλος είχαν ανταλλάξει βαριές κουβέντες. Η πρόεδρος της Βουλής είχε ασκήσει δριμεία κριτική στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας για την στάση που τήρησε κατά την διάλυση της Βουλής και την προκήρυξη των εκλογών.
Πηγή protothema.gr

The post Ένα λεπτό με το ρολόι διήρκεσε η «συνάντηση» Ζωής-Παυλόπουλου! appeared first on Enimerosi24.

Keywords
Τυχαία Θέματα