Έκλεισαν τα μικρόφωνα σε Σπρίνγκστιν και Μακάρτνεϊ λόγω κοινής ησυχίας!

Απότομα έληξε χθες το βράδυ η συναυλία του Μπρους Σπρίνγκστιν στο Χάιντ Παρκ του Λονδίνου. Στη σκηνή μαζί με τον Σπρίνγκστιν ήταν και ο Σερ Πολ Μακάρτνεϊ όταν οι υπεύθυνοι σίγησαν τα μικρόφωνα με την αιτιολογία ότι είχε ξεπεραστεί το χρονικό περιθώριο της άδειας για τη συναυλία κατά 30 λεπτά κι έτσι κανένας από τους δύο σταρ δεν κατάφερε να απευθυνθεί στο κοινό.

Ο Σπρίνγκστιν, γνωστός για τις πολύωρες συναυλίες του, είχε παίξει ήδη για τρεις ώρες μπροστά σε

ένα ενθουσιώδες κοινό στο πλαίσιο του φεστιβάλ Hard Rock Calling. Αφού είχε ήδη πει τις μεγάλες του επιτυχίες «Born In The USA» και «Because The Night» καλωσόρισε στη σκηνή τον Μακάρτνεϊ για να πουν μαζί τις επιτυχίες των Beatles «I Saw Her Standing There» και «Twist and Shout» αλλά σε κανέναν από τους δύο δεν δόθηκε η ευκαιρία να ευχαριστήσουν το κοινό και αναγκάστηκαν να κατέβουν από τη σκηνή χωρίς να πουν κουβέντα.

Ο Σπρίνγκστιν έπαιξε με τη διάσημη μπάντα του E Street και νωρίτερα είχε καλέσει στη σκηνή τον κιθαρίστα Τομ Μορέλο των Rage Against The Machine και τον Τζον Φόγκερτι (Creedence Clearwater Revival). Αρκετές φορές κατά τη διάρκεια της συναυλίας κατέβηκε για να σφίξει τα χέρια μελών του κοινού, ενώ σε ένα σημείο αντάμειψε έναν φαν του παίζοντας ένα σχετικά άγνωστο κομμάτι από το ρεπερτόριο του. Ο τραγουδιστής εντόπισε έναν άνδρα που κράταγε μια πινακίδα ζητώντας του να παίξει το τραγούδι «Take ‘Em As They Come» και αναφέροντας τις συναυλίες ανά τον κόσμο που το είχε ξαναζητήσει. Ο Σπρίνγκστιν πήρε την πινακίδα στη σκηνή και επαίνεσε την «μεγάλη επένδυση» που είχε κάνει ο θαυμαστής του για να τον δει σε μέρη όπως το Παρίσι και η Μαδρίτη για να πει: «Απόψε φίλε μου είναι η τυχερή σου βραδιά. Θα ακούσεις αυτό το παλιοτράγουδο».

Σύμφωνα με αξιωματούχο του Δήμου πάντως, τη συναυλία έληξαν οι διοργανωτές και όχι το δημοτικό συμβούλιο καθώς είχε ξεπεραστεί η άδεια μουσικής που είχαν μέχρι τις 10.30 το βράδυ.

Ο ηθοποιός και μουσικός του Σπρίνγκστιν Στιβ ΒανΖάντ εξέφρασε στο Twitter τον θυμό του για το άδοξο τέλος της χθεσινής συναυλίας στο Χάιντ Παρκ του Λονδίνου.

Σε μια σειρά από τουίτ έγραψε: «Μία από τις καλύτερες συναυλίες στην ιστορία μας, κατά τη γνώμη μου. Αλλά σοβαρά, πότε έγινε τόσο αστυνομικό κράτος η Αγγλία;». «Ξεπερνάμε τις άδειες σε κάθε χώρα αλλά μόνο οι Άγγλοι μπάτσοι χρειάζονται να μας “τιμωρήσουν” με το να μην μας αφήνουν να φύγουμε έως ότου αποχωρήσει όλο το κοινό». «Υπάρχει τόσο πολύ διασκέδαση στον κόσμο; Θα είχαμε τελειώσει μέχρι τις 11 αν είχαμε πει άλλο ένα. Σε Σάββατο βράδυ! Ποιους ενοχλούσαμε;». «Οι μπάτσοι δεν είχαν τίποτα καλύτερο να κάνουν; Μήπως να πάνε πιάσουν μερικούς κακοποιούς αντί να γαμάνε 80.000 κόσμο που περνάει καλά;» «Οι Άγγλοι μπάτσοι ίσως είναι τα μοναδικά άτομα στη γη που δεν θα ήθελαν να ακούσουν ένα ακόμα από τον Μπρους Σπρίνγκστιν και τον Πολ Μακάρτνεϊ». «Συγγνώμη αλλά είμαι τσαντισμένος. Όπως είπα, δεν χάλασε μια υπέροχη βραδιά. Αλλά όταν τζαμάρω με τον Μακάρτνεϊ μην με ενοχλείς!»

Αυτά αναφέρει ο βρετανικό

Keywords
Τυχαία Θέματα