Είναι οφσάιτ ή όχι;

Email αγανακτισμένου αναγνώστη

Ξέρετε ποια είναι η αλητεία φίλοι μου; Σήμερα (ενν. εχθές) τα κανάλια παίζουν την γκρίνια του μπάρμπα – Σάββα Θεοδωρίδη για την διαιτησία. Δεν πάνε στο διάολο λέω εγώ!!!

Πέφτει η σφαγή του Δράμαλη! Γελάει ο κόσμος και το έχουμε πάρει στην πλάκα αυτό που γίνεται πλέον…! Μόνο για αστείο δεν πρόκειται βέβαια . Η κατάσταση έχει ξεφύγει και μιλάμε πλέον για κυνήγι της Ξάνθης από τους διαιτητές και την ΕΠΟ.

Δεν έχουμε γνώσεις ιδιαίτερες αν σε αυτό το θέμα φέρει καμία «ευθύνη» και η ίδια η Σούπερ Λίγκα αλλά ας μην μπλέξουμε περισσότερο τα μπούτια μας στις αιτίες που η ακριτική ομάδα αντί να βρίσκεται στην πέμπτη θέση της βαθμολογίας κονταροχτυπιέται για να πλησιάσει την Τρίπολη όντας 7η και σε απόσταση 8 βαθμών. Δεν είναι μόνο η Τρίπολη, η Νέα Σμύρνη, η Τούμπα και εχτές ο Πανθρακικός οι αφορμές για να ξεκινήσει αυτή η κουβέντα. Όποιος παρατηρήσει την διαιτητική αντιμετώπιση που έχει η ομάδα από την ΚΕΔ σε όλη τη διάρκεια του πρωταθλήματος θα αντιληφθεί μια κατάσταση που μόνο ως…σφαγιαστική για την Ξάνθη μπορεί να χαρακτηριστεί. Δεν αναφερόμαστε μόνο στα λεγόμενα «σπόρια» , αλλά σε εμφανή σφυρίγματα που αποδεικνύουν το ποιοί είναι τα παιδιά και ποιοί τα αποπαίδια του Ελληνικού πρωταθλήματος. Δηλαδή πρέπει να ανακατευτεί σε διαδικασίες δανεισμών από τις λεγόμενες «δυνατές » η ομάδα της Ξάνθης για να αρχίσει να φαίνεται με καλύτερο μάτι στους προχούντες της Λίγκας; Να αρχίσει να χρωστάει σε κράτος, εφορίες, ποδοσφαιριστές, προπονητές και πάσης φύσεως φυσικά πρόσωπα ώστε να έρχεται ο κάθε Ζαχαριάδης και να αντιμετωπίζει με σεβασμό και τιμιότητα; Σε ο,τι αφορά τα ΜΜΕ , τη μεγαλύτερη πληγή του Ελληνικού Έθνους, να τονίσουμε την τεράστια ικανοποίηση μας για το γεγονός οτι οι μάσκες πέσανε για ακόμα μια φορά. Όταν ο Ολυμπιακός, ο Παναθηναικός η ακόμα και ο…Κρητικός ΟΦΗ ( των πολλών ψήφων ) αδικούνται στο πρωτάθλημα , τα πρωτοσέλιδα και τα site να αντιμετωπίζουν την κατάσταση με την δέουσα σοβαρότητα. Στην Ξάνθη; Ποιά Ξάνθη μωρέ…έλα τώρα. Περισσότερο ενδιαφέρον έχει να δούμε την ανακοίνωση του Πανόπουλου να έχουμε να ασχολούμαστε με ειρωνικά σχολιάκια ( τύπου κύρ-Gazzettas ). Η ρεαλιστική πραγματικότητα όμως είναι ωμή… Η Ξάνθη ΣΦΑΖΕΤΑΙ σαν αρνί στο βωμό μικροπολιτικών και παραγοντικών παιχνιδιών του Ελληνικού πρωταθλήματος.

Την Κυριακή πάμε στην Κρήτη. Μπουχαλάκης, Τζανακάκης, ο Πελέ στον Ολυμπιακό και γενικότερα…Κρήτη βρε αδερφέ! Έπειτα έρχεται ο Ολυμπιακός που από εχτές απέχει του ΠΑΟΚ 8 βαθμούς και έχει να πάει στην Τούμπα στην συνέχεια. Δεν θέλω να προκαταβάλλω καταστάσεις, αλλά καταλαβαίνετε τι έχει να γίνει . Εύχομαι να βγώ ψεύτης.

ΥΓ: Εξαιρετικό το στήσιμο του Μάουρερ στην Κομοτηνή. Μια ομάδα υπήρχε στο γήπεδο.

ΥΓ1: Άμεση απόφαση του Δήμου Κομοτηνής πρέπει να ληφθεί για φωταγώγηση της πόλης κάθε 12/1. Συνέντευξη τύπου στο ΔΑΚ και οι τοπικοί ρεπόρτερ ασχολούνται με το εαν θα δοθεί πρίμ στους παίχτες του Πανθρακικού. 3 φορές έγινε η ίδια ερώτηση! Θεοί!

ΥΓ2: Τραγικό το λάθος του Φλίσκα για την εμπειρία του.

ΥΓ3: Τριάδης. Το κέρδος της Ξάνθης στον δεύτερο γύρο που δυστυχώς συνδυάζεται με τις 3 συνεχόμενες ήττες στο πρωτάθλημα.

ΥΓ4: Χωρίς Παίτο και Φλίσκα στην Κρήτη, αλλά ένα αποτέλεσμα υπάρχει . Η νίκη. Ψυχωμένο ματς που αν θέλουμε να κοιτάμε ψηλά πρέπει να το πάρουμε. Απέναντι σε 14 άτομα…

ΥΓ5: Όλοι μας έχουμε πλέον αντιληφθεί πώς με βάση αυτήν την κατάσταση, η μεταγραφή Γκαρσία είναι σημαντική.

olaxanthi.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα