Έ, όχι κι αυτό... Έλεος!

email Γ. Μαμουζέλου στο enimerosi24 για την υποψηφιότητα Πολύδωρα

Ως απλός πολίτης και ως μη συγκρίσιμο μέγεθος με κανέναν πολιτικό και κυρίως με τον ανυπέρβλητο κι αξεπέραστο προτεινόμενο (αλήθεια προτεινόμενους δεν αποκαλούσαν τους προς αποχώρηση στα τηλεσόου; ) ως πρόεδρο του νέου ΕΣΡ, το μόνο που μπορώ να αναφωνήσω στο άκουσμα της είδησης είναι: Έ όχι κι αυτό… Έλεος!

Δυστυχώς είναι αδύνατο να μη σκεφθεί κανείς ότι η κυβέρνηση παίζει συνεχείς

παραστάσεις από το …θέατρο του παραλόγου και έσπευσε να ανακαλέσει από την αφάνεια έναν αυθεντικό εκφραστή απίθανων «μονόπρακτων» στη διάρκεια της πολύχρονης πολιτικής παρουσίας του… Θυμίζω ότι είχε δώσει τροφή σε συγγραφείς σάτιρας και επιθεωρήσεων, σε δηκτικούς σχολιογράφους εντύπων, σε γελοιογράφους κ.α. πολλούς!

Ξαφνικά λοιπόν οι κ.κ. Τσίπρας και Παππάς (κι οι συν αυτοίς σοβαροί εγκέφαλοι…) προτείνουν για μία ανεξάρτητη (τύποις ή δήθεν ή ατελώς κ.α. δεν έχει σημασία) αρχή έναν πολιτικό όπως ο κ. Βύρων Πολύδωρας ή Byron στους δημοσιογραφικούς κύκλους… Ακριβώς όπως μάς λένε ότι θέλουν να κυβερνήσουν: δηλ. νέος και άφθαρτος, της γενιάς τους! Εκαθάρθη, ελευκάνθη για όλο το πολιτικό παρελθόν του και «επιστρέφει» για να παίξει ένα σπουδαίο ρόλο, αλλά -αν δεν λαθεύω- πρώτη φορά από συστάσεως του ΕΣΡ ένας πολιτικός στη θέση του προέδρου του!

Δεν μού “χει κάνει προσωπικά τίποτα ο άνθρωπος… Αλλά όσα αστεία, ρητά, γνωμικά ή λατινικά ακούσαμε ακούσαμε τόσα χρόνια , χορτάσαμε! Ένα αξιόλογο, σοβαρό και κατά το δυνατό αποστασιοποιημένο από την πολιτική πρόσωπο περιμέναμε να προταθεί ως πρόεδρος στο ΕΣΡ, μήπως μαζί με τα μέλη του, καταφέρουν κάτι που θα γίνει ευρύτερα αποδεκτό… Αλλά η Κυβέρνηση επειδή δεν μπορεί να πιάσει το Τζόκερ στις κληρώσεις του ΟΠΑΠ προτίμησε να βγάλει ένα δικό της!

Γιάννης Μαμουζέλος
Δημοσιογράφος- Συγγραφέας

The post Έ, όχι κι αυτό... Έλεος! appeared first on Enimerosi24.

Keywords
Τυχαία Θέματα