Δωρεάν Σπιρομετρήσεις από το Δήμο Αθηναίων

Αύριο 19 Νοεμβρίου από τις 9:00 έως τις 16:00 στα δημοτικά ιατρεία

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Χρόνιας Αποφρακτικής Πνευμονοπάθειας, ο δήμος Αθηναίων προσφέρει δωρεάν εξετάσεις Σπιρομέτρησης, αύριο Τέταρτη 19 Νοεμβρίου, από τις 9.00 π.μ έως τις 16.00, χωρίς ραντεβού στα Δημοτικά Ιατρεία του δήμου.

Οι δωρεάν σπιρομετρήσεις θα πραγματοποιούνται στο 1ο Δημοτικό Ιατρείο, Σόλωνος 78, Αθήνα (τηλ. 210 3626587) και στο 2ο Δημοτικό Ιατρείο, Φανοσθένους & Φρειδερίκου Σμιθ, Νέος Κόσμος (τηλ. 210

9239865).

Εξέταση μπορούν να κάνουν καπνιστές, καπνίστριες, άτομα τα οποία εκτίθενται σε ρυπογόνους παράγοντες, άτομα με δυσκολία στην αναπνοή ή με πρωινό βήχα και πτύελα. Προσφέρεται σε πολίτες άνω των 40 ετών, ασφαλισμένους, ανασφάλιστους και σε όλους όσοι δεν έχουν χαρτιά.

Η εξέταση είναι απλή και ανώδυνη, ελέγχει τη λειτουργία του ατόμου και είναι διάρκειας 10 λεπτών, ενώ θεωρείται σημαντική για την πρόληψη και την έγκαιρη διάγνωση των πνευμονικών παθήσεων.

Το πρόγραμμα δωρεάν σπιρομέτρησης θα πραγματοποιηθεί από επαγγελματίες υγείας του δήμου Αθηναίων με τη συνδρομή των «Συμμάχων Υγείας» του Πανεπιστημίου Αθηνών και με την ευγενική χορηγία της εταιρίας «Novartis» στο πλαίσιο του προγράμματος «Αναπνέω».

The post Δωρεάν Σπιρομετρήσεις από το Δήμο Αθηναίων appeared first on Enimerosi24.

Keywords
Τυχαία Θέματα