Χρυσό βραβείο για το ΑΝΤ1NEWS.GR στα DIGITAL MEDIA AWARDS

To ANT1News.gr, το σύγχρονο και πρόσφατα ανανεωμένο site ενημέρωσης του Ομίλου ΑΝΤ1, διακρίθηκε στα DigitalMediaAwards κατακτώντας το Χρυσό Βραβείο στην κατηγορία «IntegratedReporting».

Η συγκεκριμένη κατηγορία αφορά στην προβολή και παρουσίαση μοναδικού ειδησεογραφικού περιεχομένου με χρήση πολλαπλών formats -κείμενο, φωτογραφία, βίντεο, γραφικά-, και αποτελεί μία σημαντική διάκριση για το δημοσιογραφικό δυναμικό του ΑΝΤ1.

Με

την αξιοπιστία των δημοσιογράφων του ΑΝΤ1, το ΑΝΤ1News.gr δίνει στον χρήστη άμεση, πλήρη και σφαιρική ενημέρωση, με πρωτογενές ρεπορτάζ. Πολιτική , οικονομία, διεθνείς ειδήσεις, αθλητικά, αλλά και μαγειρική, μόδα και showbiz συνυπάρχουν σε καθημερινή βάση στην online έκδοσή. Οι δημοσιογράφοι αρθρογραφούν στο blog καθημερινά εκφράζοντας την άποψή τους για θέματα χαμηλής ή υψηλής πολιτικής.

Το ΑΝΤ1News.gr, το οποίο επανασχεδιάστηκε και παρουσιάστηκε ανανεωμένο και πιο χρηστικό από ποτέ στα τέλη του 2013, αξιοποιεί το σύνολο του ανθρώπινου δυναμικού του ΑΝΤ1 ΤV αλλά και κάθε συνέργειά του, και κυρίως το συγκριτικό πλεονέκτημα του βίντεο από το εσωτερικό ή το εξωτερικό καθώς και livestreaming σε μεγάλα γεγονότα από όλον τον κόσμο. Την ίδια στιγμή, το site διατηρεί την αυτονομία του Μέσου, επιδιώκοντας να αξιοποιήσει τη συμμετοχή και τη δυναμική των χρηστών του διαδικτύου. Παρουσιάζει ειδικά αφιερώματα σε σημαντικά γεγονότα της επικαιρότητας, δημιουργεί mini-sites, όπως για τις εκλογές ή το Mundial και ταυτόχρονα αξιοποιεί ανταποκρίσεις ειδικών απεσταλμένων του.

Το Χρυσό Βραβείο των DigitalMediaAwards έρχεται να επιβεβαιώσει την αξία του αυθεντικού και σύγχρονου – ψηφιακού ρεπορτάζ που επιδιώκει να μεταδίδει το ANT1news.gr καθώς και να επιβραβεύσει την ενημέρωση με άποψη αλλά και ψύχραιμη ματιά.

The post Χρυσό βραβείο για το ΑΝΤ1NEWS.GR στα DIGITAL MEDIA AWARDS appeared first on Enimerosi24.

Keywords
Τυχαία Θέματα