Χούντα με κοινοβουλευτικό μανδύα

email αναγνώστη στο enimerosi24

Προς

Σεραφείμ Χ. Μηχιώτη
Εκδότη-Δημοσιογράφο

Κατ’ αρχήν να σας ευχαριστήσω για τη σύντομη (για πρώτη φορά) και περιεκτική επιστολή –απάντηση προς εμένα μέσω του φιλόξενου ιστότοπου enimerosi24.gr.

Συμφωνώ μαζί σας ότι το 1974 αποκαταστάθηκε η αστική Δημοκρατία στη χώρα μας μετά τον μεγάλο φοιτητικό και νεολαιίστικο ξεσηκωμό του Πολυτεχνείου και την προδοσία της Κύπρου από τη ξενοκίνητη χούντα

των συνταγματαρχών.

Η Ελλάδα έζησε στιγμές πρωτόγνωρης κοινοβουλευτικής αντιπροσωπευτικής αστικής Δημοκρατίας μέχρι σήμερα και ξέφυγε οριστικά από την πολιτική ανωμαλία του μετεμφυλιακού κράτους της Δεξιάς.

Ωστόσο δεν θα πρέπει να ξεφεύγει της προσοχής σας ότι τουλάχιστον τα τελευταία 20 χρόνια δημιουργήθηκε μια άλλη χούντα. Χούντα του πολιτικού και εκδοτικού κατεστημένου, το οποίο από τις 6 Μαΐου βρίσκεται σε κατάρρευση και πανικό. Εάν παρακολουθήσετε ελάχιστα τις ενημερωτικές πολιτικές εκπομπές ή τα πρωτοσέλιδα εφημερίδων το εκδοτικό κατεστημένο μαζί με τους καταρρέοντες πολιτικούς εκπροσώπους του προσπαθεί να σπείρει το φόβο στην κοινωνία.

Με βάση αυτό το δεδομένο θεωρώ ότι μπορώ να ισχυριστώ πως η συμφωνία πολιτικού και εκδοτικού κατεστημένου την τελευταία 20ετία για εξαπάτηση της κοινής γνώμης ήταν χούντα με κοινοβουλευτικό μανδύα, η οποία αφού χρεοκόπησε τη χώρα εξακολουθεί καθημερινά να μας δείχνει τα σαπισμένα δόντια της (αυτό βέβαια ισχύει και σε παγκόσμιο επίπεδο μετά το πέρασμα των Μέσων Ενημέρωσης σε ισχυρούς πολυεθνικούς ομίλους που εξυπηρετούν αποκλειστικά τα συμφέροντα της ολιγαρχίας εναντίον των λαών).

Το ίδιο προσπαθείτε –δυστυχώς – να κάνετε και εσείς με το υποθετικό (;) ερώτημά σας. Δεν διαφέρει από αυτό που περιφέρει καθημερινά το εκδοτικό κατεστημένο και το καταρρέον πολιτικό προσωπικό από οθόνη σε οθόνη, από εφημερίδα σε εφημερίδα, από μικρόφωνο σε μικρόφωνο. Ότι η έξοδος από την ευρωζώνη θα φέρει λιμούς, καταποντισμούς, σεισμούς  και τις επτά πληγές του Φαραώ. Δυστυχώς για σας, τουλάχιστον σε εμένα, αυτή η τρομοκρατία δεν πιάνει. Αγωνίζομαι για να μην πιάσει ούτε στο ελάχιστο στον ελληνικό λαό που στις 6 Μαΐου ψήφισε με γνώση και σοφία για το τι θέλει να πράξει μια κυβέρνηση.

Αυτό που μου επαναλαμβάνετε – γιατί περί επανάληψης των γνωστών επιχειρημάτων του καταρρέοντος πολιτικού και εκδοτικού κατεστημένου πρόκειται – ειπώθηκαν και προεκλογικά. Απάντησε ο ελληνικός λαός και νομίζω το μήνυμα ήταν σαφές. Δεν υποκύπτει σε εκβιασμούς. Άρα δεν χρειάζεται καν να σας απαντήσω εγώ στο ερώτημα. Απάντησε με την ψήφο του ο ελληνικός λαός που ζήτησε άμεση κατάργηση των μνημονίων και της δανειακής σύμβασης που οδηγούν στην πτώχευση της κοινωνίας.

Υ.Γ. 1:  Το σίγουρο είναι ότι το μνημόνιο και η δανειακή σύμβαση οδηγεί το λαό στη φτώχεια και τη χώρα σε χρεοκοπία και έξοδο από την ευρωζώνη με μαθηματική ακρίβεια. Εάν ο ελληνικός λαός θελήσει την οριστική σύγκρουση- μη υποκύπτοντας στους καθημερινούς εκβιασμούς του κ. Μπαρόσο, της κυρίας Μέρκελ, της κυρίας

Keywords
Τυχαία Θέματα