Χωρίς τη συμμετοχή μελών της κυβέρνησης η «Ανατροπή» - πρόβλημα το εμπάργκο του ΣΥΡΙΖΑ

Ήρθε η ώρα για επανεξέταση

Αναμφισβήτητα η καλή ημέρα από το πρωί φαίνεται! Έτσι και στην περίπτωση του Γιάννη Πρετεντέρη, από την αρχή της σεζόν τα σημάδια δεν ήταν ευοίωνα. Μπορεί να επιβίωσε από τις αλλεπάλληλες σεισμικές δονήσεις που ξεκίνησαν να ταρακουνούν τον ενημερωτικό τομέα του MEGA από τα μέσα καλοκαιριού έως πρόσφατα… Τα «τραύματα» όμως που του άφησαν δεν είναι αμελητέα! Αντίθετα είναι σημαντικά, ενώ όπως φαίνεται, όσο η σεζόν προχωράει, σε συνδυασμό με την κυβερνητική αλλαγή, όχι μόνο δεν επουλώνονται, αλλά

δημιουργούνται και νέα, με κίνδυνο να προκληθεί μόνιμη βλάβη!

Έτσι, εκτός από τη συρρίκνωση των σχολίων του στο δελτίο ειδήσεων του MEGA, τη μείωση της διάρκειας της εκπομπής «Ανατροπής» και το εμπάργκο των στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ… Με το σχηματισμό της νέας κυβέρνησης του Αλέξη Τσίπρα, το εμπάργκο ειδικά στην «Ανατροπή» συνιστά πρώτης τάξης πρόβλημα, αφού στην εκπομπή πια δεν θα εκπροσωπείται η κυβέρνηση! Πρόκειται για σοβαρότατο πρόβλημα που δεν αντιμετωπίζεται, ούτε με την παρουσία στελεχών των ΑΝΕΛ ούτε με καλεσμένους δημοσιογράφους που πρόσκεινται κατά κάποιον τρόπο στον ΣΥΡΙΖΑ.

Ως εκ τούτου η μόνη λύση είναι τα μέλη της νέας κυβέρνησης, αλλά και τα στελέχη του κόμματος να επανεξετάσουν το θέμα, υπό το πρίσμα των νέων δεδομένων – όπως έκαναν και τη βραδιά των εκλογικών αποτελεσμάτων, τερματίζοντας το εμπάργκο. Δεν μπορεί μια κυβέρνηση όλων των ελλήνων να έχει ανοιχτούς λογαριασμούς με έναν δημοσιογράφο, ακόμη κι αν τα μέλη της κρίνουν ότι παραμένει συνειδητά εμπαθής. Στο κάτω – κάτω υπάρχουν κι άλλοι τρόποι να τον καταγγείλουν ή να τον απομονώσουν, αν θεωρούν ότι αυτό είναι το ζητούμενο… Η αποχή όμως από τη μοναδική πολιτική εκπομπή ενός καναλιού, εκτός ότι περιορίζει την ενημέρωση της κοινής γνώμης που την επιλέγει, δείχνει μικροψυχία και τιμωρητική διάθεση, η οποία ως εικόνα είναι περιττή για το προφίλ της νέας κυβέρνησης.

The post Χωρίς τη συμμετοχή μελών της κυβέρνησης η «Ανατροπή» - πρόβλημα το εμπάργκο του ΣΥΡΙΖΑ appeared first on Enimerosi24.

Keywords
Τυχαία Θέματα