Άξιος διάδοχος!

Αφασία η Ντόρα να μπουμπουνάει «Κύριε Πουλάκη μου» στον υποψήφιο του ΣΥΡΙΖΑ, στο today δελτίο του Mega. Κώστας Πουλάκης λεγόταν ο άνθρωπος ορθώς, αλλά αυτό το «μου» που του έβαζε όλη την ώρα, έκανε ακόμα και τον ίδιο κάποια στιγμή να της χαμογελάσει! Μαντάμ! Σκέτο Πουλάκη αμόλα το!

Κρέμασε μέσα σε ένα μήνα
Καλέ; Jesus Christ! Φρέσκο παλικάρι σας το δώσαμε,

κατάκοπο μας τον εκσφενδονίζετε! Ο λόγος για τον ρεπόρτερ του ΣΥΡΙΖΑ του megalicious channel Χρήστο Τσιγουρή, που τον κάναμε watch απόψε, με κάτι μάτια, αφήστε να πάνε! Μες στον μαύρο κύκλο! Ιορδάνης έγινε!

Μας δουλεύει κανονικά   
Άσχετο βρε guys μου, αλλά να το μπουμπουνίσουμε. Μιας και τις δηλώσεις κάνουμε watch τόσες μέρες στις οθόνες μας. Είναι απιστεύτου το πόσο… αγοραφοβικός, μας πλασάρεται ο Γιώργος Λιάγκας! Κάντε τον watch στα πλάνα από τη βάφτιση που πάει η κάμερα για δηλώσεις. Θέλει και καλά να βγάζει μια απίθανη συστολή προς τα Μέσα, νιώθει άβολα τρομάρα του! Ο τύπος που ίσα που δεν χ…ει live στο πλατό, μαγκώνεται κάθε φορά που μιλάει έξω σε journalists! Οποία ταπεινότητα presenter μου! Σπάει κόκκαλα!

Μαγεία  
Τι φάτσα είναι όμως αυτός ο Πρετεντέρης ε; Το έχουμε ξαναπεί, αλλά βρε guys, ξανά, να το τονίσουμε! Τον κάνεις watch στο δελτίο, στο φινιστρίνι του… και είναι όνειρο ο άτιμος! Τέτοιους απίθανους μορφασμούς που ανεμοστροβιλίζει, σε άσχετες φάσεις ακόμα κι όταν δεν του μιλά κανείς, does not exist! Απλά δεν! Και εννοείται ότι δεν αλλάζεις channel μην χάσεις πλάνο του ε; Νιώθεις τη στέρηση με το που πιάνεις το τηλεκοντρόλ!

Γιώτα Δημητρακοπούλου

Keywords
Τυχαία Θέματα