Άστα τα μαλλάκια σου ανακατεμένα

Τώρα για να πούμε την truth μας! Από τη μία η Ράνια Τζίμα που μοιάζει σαν να ήτανε από πάντα στο δυναμικό του Mega (επιτυχέστατη απορρόφηση!) και από την άλλη, ο Ανδρέας Κωνσταντάτος. Που βγαίνει όπως today, στο δελτίο του channel… και ψάχνουμε τον Χατζηνικολάου! Κοινώς ένα μπέρδεμα!

Το άλλοθι της ποιότητας πλέον Χ 2
Το έχει κατακτήσει με το σπαθί της! Ο λόγος για την Πόπη Τσαπανίδου, που ακολουθεί τα χνάρια του… Σταύρου Θεοδωράκη. Και τι εννοούμε για να μην παρεξηγηθούμε; Ότι

εδώ και καιρό, σε interviews τηλεοπτικών προσώπων-σελεμπριτάδων κτλ δεν υπάρχει περίπτωση να μην την αναφέρουν ως την εκπομπή που κάνουν watch! Έχει γίνει τάση και του λόγου της!

Του κουτιού!
Βρε βρε με γεια μας! Ο νέος μας prime minister! Διότι τόσο καιρό που κάναμε να τον δούμε, θέλει καινούργια ορκωμοσία! Και τι καλύτερο ε; Να έχεις να βγεις από το σπίτι σου τόσες μέρες και να συναντιέσαι στο καπάκι με την τρόικα! Μετωπική!

Πέπλο μυστηρίου…
Αλήθεια, τι έχει συμβεί στο πλατό του «Life Σκάι»; Άσχετο, αλλά απορία το έχουμε! Εδώ και μέρες, έχουν αλλάξει θέση οι presenters! Εύα Αντωνοπούλου και Κ. Μπογδάνος κάθονται ξαφνικά από την απέναντι μεριά του καναπέ και βάζουν πλέον τους καλεσμένους τους από την άλλη… Σαν να έχει περάσει η Μιμή Ντενίση και μετατέθηκαν!

Στοίχημα θα μυρίζει και καρύδα!
Κλείνουμε με στιλιστικό, που θα μπορούσε να βγάλει και είδηση! Στο Mega «φάγανε» και τις κομμώτριες; Τα sorry μας στη Ράνια Τζίμα, αλλά το today της μαλλί ήταν completely ατημέλητο! Ωσάν τη φώναξαν από την παραλία να πει τα ρεπορτάζ και θα ξαναπέσει! Στα καταγάλανα!
Εκτός κι αν είναι το woman σχολής… Εύας Καιλή! Χτενίζομαι μόνη μου, δεν είμαι του στιλιζαρισμένου!

Γιώτα Δημητρακοπούλου

* Πηγή φωτο fimotro

Keywords
Τυχαία Θέματα