«Ας λέγονται και ονόματα…»

email Γιάννη Μαμουζέλου στο enimerosi24
Προκαλεί κατάπληξη -πέραν από ανησυχία…- το σχόλιο ότι στελέχη της ενημέρωσης στην ΕΡΤ ξιφουλκούν υπέρ του ΣΥΡΙΖΑ και της ΔΗΜΑΡ «παίζοντας τους νέους Τσε Γκεβάρα»!

Πρώτον γιατί ακόμη και ο παραλληλισμός είναι θλιβερός αλλά και γιατί θα ήταν προτιμότερο να μάθουμε ποιοι επιθυμούν να παίξουν αυτό το ρόλο για λογαριασμό των δύο Κομμάτων!

Όποιοι όμως

κι αν είναι σίγουρα στερούνται σοβαρότητας, όπως και όλοι εκείνοι που στο παρελθόν διαλαλούσαν και ενεργούσαν ως εκφραστές του ΠΑΣΟΚ ή της ΝΔ τις μέρες της παρελθούσας δόξας τους…

Φυσικά ο καθένας μπορεί να πιστεύει ό,τι νομίζει ή και να έχει αλλάξει εσχάτως πολιτική θέση (άλλωστε πώς θα έπαιρναν αυτά τα ποσοστά τα Κόμματα αν όλοι είχαν ψηφίσει ό,τι και στο παρελθόν;) αλλά φρόνιμο είναι να συμπεριφέρεται ως επαγγελματίας, συνειδητός πολίτης και συνάδελφος προς όλους γύρω του (όχι ως διαδρομιστής, προπαγανδιστής, κουκουλοφόρος, ροπαλοφόρος ή ιντριγκαδόρος…) γιατί ας μη ξεχνά κανένας (και ως υποψήφιος βουλευτής στην Α΄ Αθήνας νομιμοποιούμαι να μιλάω μόνο γι’ αυτόν) ότι, η μεγάλη διαφορά του ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι στις πολιτικές απόψεις ή στο εκλογικό πρόγραμμα κ.α. ΕΙΝΑΙ (πρέπει να είναι…) στο ΥΦΟΣ και στο ΗΘΟΣ του πολιτικά, κοινωνικά, επαγγελματικά ακόμη και προσωπικά φέρεσθαι και πράττειν!

Άλλωστε στην ΕΡΤ (όπου βέβαια δεν εργάζομαι πλέον…) γνωριζόμαστε πολύ καλά ή μπορούμε να μάθουμε πολλά για πολλούς κι επομένως ας μην βιάζονται κάποιοι να εξασφαλίσουν bonus or credits στην Κουμουνδούρου!

Υπάρχουν κι εκεί άνθρωποι που ξέρουν ή μπορούν να μιλήσουν και με αποδείξεις και με ονόματα…
Καλύτερα λοιπόν όλοι να σιωπούν, να δουλεύουν και να περπατούν με τα πόδια τους όχι… ιππεύοντας καλάμια!

Φιλικά και συναδελφικά
Γιάννης Μαμουζέλος
Δημοσιογράφος- Συγγραφέας
Υποψήφιος Α΄Αθήνας ΣΥΡΙΖΑ

Keywords
Τυχαία Θέματα