Αρχίσαμε

Να το πούμε, διότι θα σκάσουμε! Ανεξάρτητα με το ρεπορτάζ που ούτως ή άλλως το διαψεύδει – ότι δηλαδή ευθύνεται η Μακρυπούλια για το κόψιμο του Dancing που δεν έκανε πίσω στην αμοιβή της – και σχετικά με τα όσα ακούστηκαν τις τελευταίες μέρες, για το ότι έγινε η αιτία με την κίνηση της αυτή, να μείνουν χωρίς δουλειά ένα κάρο εργαζόμενοι… one σχόλιο:

Μαζί της
Καλώς και το έκανε η γκόμενα! Περιπτώσεις που μπορούν

και το αντέχουν οικονομικά να μην υποκύπτουν στις απανωτές μειώσεις που μας εκσφενδονίζονται από παντού, τις επικροτούμε και τις γουστάρουμε! Ας εναντιωθούν τουλάχιστον αυτοί που τους παίρνει να το κάνουν, στη λαίλαπα των περικοπών και στους μισθούς Βουλγαρίας που πάνε να μας καταντήσουν!
Και τι να μας αρέσει δηλαδή, ρε guys μου; Η τύχη όλων εμάς των υπολοίπων, που όντας στην ανάγκη, δεν μπορούμε να βγάλουμε τσιμουδιά; Και κανιβαλίζουν στη πλάτη μας τα αφεντικά; Ε, no! Λευτεριά στη Ζέτα!

Τα εύγε μας
Εξαιρετική παρουσίαση των πολιτικών διεργασιών που γίνονται σε διάφορους χώρους, μπουμπούνισε χθες βράδυ ο Παύλος Τσίμας. Για πρώτη φορά κάναμε watch ολοκληρωμένα (εντάξει, υπήρχαν και ατέλειες!) τους πολιτικούς σχηματισμούς που προτίθενται να θέσουν υποψηφιότητα στις επερχόμενες election. Καταγράφουμε τα ενδιαφέροντα αντανακλαστικά να στήσει εκπομπή μια τέτοια βραδιά και να σχολιάσει το εκλογικό αποτέλεσμα!

Δώστε μας χρόνο 
Ok άνθρωποι εκεί στην ΕΡΤ, με ρέγουλα! Αφήστε μας να την ανακαλύψουμε και μόνοι μας και μη μας βομβαρδίζετε κάνοντας μας πλύση εγκεφάλου! Αναφερόμαστε στην interesting ομολογουμένως νεανική εκπομπή που έκανε πρεμιέρα το Σάββατο με τίτλο «School-tube», την οποία όμως μπουμπουνίζουν κάθε λίγο και λιγάκι! Γύρναγες το weekend τα βράδια στην κρατική και όλο πάνω της έπεφτες!

Large ο τύπος!
Βρε Μαρία Σαράφογλου, πάτα λίγο πόδι εκεί μέσα! Μα να την επιβραβεύει ο… ρεπόρτερ λέγοντας της χαρακτηριστικά «Εύστοχη παρατήρηση»; Ήταν αυτός στο βενζινάδικο με τον Ασμάτογλου και βγήκαν σε σύνδεση στην εκπομπή, ρώτησε κάτι η presenter και της έδωσε τα συχαρίκια!

Μας δουλεύουν ψιλό γαζί και καλά μας κάνουν
Αφού αναφέρουμε ότι μείναμε σέκος από το πλήθος κόσμου που πήγε να ψηφίσει, δεν μπορούμε να μην σημειώσουμε τις δύο ατάκες-γροθιά του Βενιζέλου. Στο στομάχι! «Ξέρω τι σημαίνει να μην υπάρχει δουλειά στο μαγαζί, ξέρω τι σημαίνει να μειώνεται η σύνταξη»… Καλέ ποιος του το ανεμοστροβίλισε; Για την πηγή έχουμε περιέργεια!

Αυτά είναι!  
Το διαφήμιζε και το προμόταρε από την έναρξη υπερήφανα ο Νίκος Ευαγγελάτος απόψε το ντοκουμέντο του, που έστειλε χθες ρεπόρτερ της εκπομπής και ψήφισε 3 φορές τον Βενιζέλο! Προφανώς η μεταφορική έχει καθυστερήσει τα παπλώματα στο Φάληρο και δεν έχουμε ακόμα άλλες τέτοιες προχώ αποκλειστικότητες!

Γιώτα Δημητρακοπούλου

Keywords
Τυχαία Θέματα