Απρόσμενες εξελίξεις στον ΔΟΛ

Αποχώρησε μυστηριωδώς ο Δημήτρης Μητρόπουλος, φήμες για επενδυτή

Αργά την Κυριακή το βράδυ ο Σταύρος Ψυχάρης κάλεσε τον Δ.Μητρόπουλο στο γραφείο του και ο τελευταίος βγαίνοντας ανακοίνωσε την αποχώρηση του από τον ΔΟΛ. Την ώρα που γράφονται αυτές οι γραμμές το σκηνικό είναι θολό. Η πλευρά Μητρόπουλου διαρρέει ότι παραιτήθηκε για λόγους ευθιξίας επειδή του ζητήθηκε να βγάλει το όνομα του από την ταυτότητα γιατί σύμφωνα με τη διαρροή πάντα, ο Ψυχάρης δήλωσε στον Μητρόπουλο ότι βρέθηκε επενδυτής ο οποίος σε

πρώτη φάση δεν θέλει να υπάρχει ταυτότητα στην εφημερίδα. Η είδηση φυσικά δεν είναι η παραίτηση Μητρόπουλου, αλλά η πιθανή ύπαρξη επενδυτή που θα βγάλει από το αδιεξόδο την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί στον ΔΟΛ. Βέβαια υπάρχει ένα ερωτηματικό εδώ αφού δεν μπορεί κανείς να καταλάβει γιατί αν όντως βρέθηκε επενδυτής ο Μητρόπουλος δεν περιμένε να δει τι θα συμβεί τα επόμενα 24ωρα και αποχώρησε για την… ταυτότητα. Αν είχε τέτοιου είδους ευαισθησίες είχε εκατοντάδες ευκαιρίες να αποχωρήσει τα τελευταία χρόνια, αλλά δεν το είχε κάνει. Οπότε θα πρέπει να αναμένουμε να ξημερώσει αύριο να μάθουμε περισσότερα. Οσον αφορά τον πιθανό επενδυτή, στην πιάτσα κυκλοφορεί εντόνως το όνομα Ιβάν Σαββίδη, αλλά μέχρι στιγμής εμείς δεν μπορέσαμε να το διασταυρώσουμε οπότε μεταφέρουμε την πληροφορία με κάθε επιφύλαξη.

Σύμφωνα με όσα καταφέραμε να μάθουμε ο Ψυχάρης φέρεται να δηλώνει ότι αυτός έχει τον τελευταίο λόγο και ότι παρά τα όσα ακούγονται όλο αυτό το διάστημα για τον ίδιο, εκείνος κατάφερε έστω και την ύστατη στιγμή να βρει τη λύση. Υπάρχει επίσης η πληροφορία ότι ανάλογο αίτημα με αυτό που υποβλήθηκε στα ΝΕΑ για την ταυτότητα θα υπάρξει και για το ΒΗΜΑ και μένει να δούμε αν θα έχουμε και ανάλογη εξέλιξη με τον Αντώνη Καρακούση. Τη διεύθυνση των ΝΕΩΝ αναλαμβάνει προσωρινά, όπως όλα δείχνουν, ο Παναγιώτης Λάμψιας.

Ανεξάρτητα με την εξέλιξη για τον Δ.Μητρόπουλο μακάρι να έχει βρεθεί κάποια λύση και ο ΔΟΛ να συνεχίσει τη λειτουργία του και οι εργαζόμενοι να επανέλθουν σε κανονικές συνθήκες εργασίας και ζωής λαμβάνοντας φυσικά τα οφειλόμενα.

The post Απρόσμενες εξελίξεις στον ΔΟΛ appeared first on Enimerosi24.

Keywords
Τυχαία Θέματα