Απόπειρα αλλαγής του κλίματος

Του Γιάννη Παπαγιάννη

Ζορίζουν τα πράγματα για τη ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ, με το κλίμα στην κοινωνία να γίνεται καθημερινά πιο δύσκολο. Εν μέσω φημών για την οικονομία και την τύχη της κυβέρνησης, ο στόχος της κυβερνητικής επιβίωσης είναι ύψιστης προτεραιότητας για τον πρωθυπουργό , σε συνδυασμό με τη διασφάλιση της πολιτικής ενότητας και, κυρίως, την επανασύνδεση της ΝΔ με τα κοινωνικά στρώματα που έχουν απομακρυνθεί.

Στο Μαξίμου ομολογούν ότι η προσπάθεια για την ανάκαμψη είναι ο άμεσος στόχος για τον Αντ.

Σαμαρά, ο οποίος αναζητά επίμονα μια κίνηση ανατροπής του σημερινού κλίματος που θα διασφαλίσει αφενός την ενότητα και αφετέρου τις προϋποθέσεις μιας νικηφόρας προοπτικής.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τις τελευταίες ημέρες ο πρωθυπουργός λέει παντού οτι δεν αρκεί η κυβέρνηση του να υλοποιεί τις δεσμεύσεις της, αλλά απαιτείται συνεργασία και συστράτευση όλων των μελών του υπουργικού συμβουλίου για να ξανακερδίσουν την εμπιστοσύνη της κοινωνίας.

Παράλληλα, υπάρχει μεγάλη αγωνία για τα προβλήματα της καθημερινότητας και επιδίωξη του είναι να μην γίνουν λάθη. Ωστόσο, αυτό το όραμα δεν φαίνεται να υπάρχει, καθώς σε όλες τις βαθμίδες των πολιτικών και κομματικών στελεχών της ΝΔ σημειώνεται μεγάλη απαισιοδοξία και ψυχολογία ήττας.

Από τη στήλη «Danger – Διαπλοκές» (ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ)

Keywords
Τυχαία Θέματα