Απών ο πρόεδρος και οι πολιτικοί από τον τελικό

Την υγειά τους έχουν βρει στην ΕΠΟ τα τελευταία δύο χρόνια καθώς έχουν εξαφανιστεί οι πολιτικοί από τον τελικό του Κυπέλλου. Τα προηγούμενα χρόνια ο τελικός του Κυπέλλου ήταν μια ωραία πασαρέλα για όλους τους πολιτικούς, ενώ η παρουσία του προέδρου Κάρολου Παπούλια έδινε άλλη οντότητα στο ποδοσφαιρικό γεγονός.

Τα δυο μνημόνια που ψήφισε το σύνολο των βουλευτών έχουν μετατρέψει το πολιτικό προσωπικό σε persona non grata σε όλες τις κοινωνικές εκδηλώσεις και δη στη μεγαλύτερη που είναι ένας τελικός ποδοσφαίρου και μάλιστα μια εβδομάδα

πριν τις εκλογές Από την απουσία όλων στον τελικό ευνοημένη είναι η ΕΠΟ και τα στελέχη της καθώς δεν έχουν την αφόρητη πίεση των πολιτικών γραφείων που ζητούσαν, εκβιαστικά πολλές φορές, έναν απίστευτο αριθμό προσκλήσεων για τους ψηφοφόρους τους. Παλαιότερα μάλιστα, όπως μαρτυρούν οι ειδικοί, ο πρώην πρόεδρος Γκαγκάτσης έκανε ολόκληρη πολιτική στο θέμα των προσκλήσεων, κυρίως με τα δυο μεγάλα κόμματα, έχοντας το αβαντάζ της παρουσίας του Παπούλια στα επίσημα του γηπέδου. Ο νυν πρόεδρος της ΕΠΟ Σοφοκλής Πιλάβιος παρότι -όπως φημολογείται-συνδέεται συγγενικά με τον πρώτο πολίτη της χώρας, δεν μπορεί να «παίξει μπάλα» αφού, όπως και πέρσι, έτσι και φέτος ο πρόεδρος δεν θα παραστεί στον αυριανό τελικό Ολυμπιακού -Ατρόμητου στο ΟΑΚΑ. Φυσικά δεν τους απέτρεψαν τα περσινά θλιβερά επεισόδια, αλλά ο φόβος των αντιδράσεων των πολιτών απ’ όσα τους καταμαρτυρούν.

Keywords
Τυχαία Θέματα