Απόλυτη στήριξη του Αλέξη Τσίπρα στον Νίκο Παππά

Της Αμαλίας Κάτζου από newpost.gr

Το πρόσωπο που στοχοποιήθηκε πιο πολύ από όλα τα κυβερνητικά στελέχη, ο υπουργός που βγήκε μπροστά στον αγώνα της κυβέρνησης κατά της διαπλοκής, ο Νίκος Παππάς, κρατάει το κομμάτι των media και αναλαμβάνει τις ψηφιακές τεχνολογίες και τα δίκτυα. Παράλληλα θα συμμετέχει και στον… πρωινό καφέ του Μαξίμου. Η εξέλιξη αυτή σηματοδοτεί την πλήρη στήριξη του πρωθυπουργού στο στενό του συνεργάτη, στον άνθρωπο που όλους αυτούς τους

μήνες δεν έκανε ούτε ένα βήμα πίσω ,στο κυβερνητικό έργο που είχε αναλάβει, να υλοποιήσει το διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες και να βάλει τάξη στο τηλεοπτικό τοπίο και όλα αυτά παρόλο που το πανίσχυρο μιντιακό σύστημα στράφηκε εναντίον του και δέχθηκε αήθεις προσωπικές επιθέσεις.

Απόλυτη στήριξη από Τσίπρα

Αποτελεί κοινή ομολογία ότι ο Ν. Παππάς πραγματοποίησε με επιτυχία το διαγωνισμό για την αδειοδότηση των τηλεοπτικών σταθμών, ο οποίος αναγνωρίστηκε και από «πολέμιούς» του, ότι ήταν αδιάβλητος. Ο Νίκος Παππάς όχι μόνο διατηρεί το κομμάτι των media, αλλά αναλαμβάνει και τις ψηφιακές τεχνολογίες, έναν κλάδο με ισχυρές προοπτικές ανάπτυξης που αναμφίβολα μπορεί να προσελκύσει σημαντικές επενδύσεις.

Παραμένει στο Μαξίμου

Η ψήφος εμπιστοσύνης του Τσίπρα στον Παππά αποδεικνύεται από το γεγονός ότι το γραφείο του δεύτερου θα βρίσκεται και στο Μέγαρο Μαξίμου, δηλαδή εκεί που χτυπάει η «καρδιά» του κεντρικού συστήματος. Η σχέση των δυο ανδρών είναι άρρηκτη αν και όλο αυτό το διάστημα κάποιοι προσπάθησαν να δημιουργήσουν εικόνα κρίσης.

Οι επαφές με funds και κορυφαίους αξιωματούχους

Σε όλα τα σημαντικά ταξίδια που πραγματοποίησε ο πρωθυπουργός είχε μαζί του το Νίκο Παππά, ο οποίος έχει κάνει πολλά και κρίσιμα ραντεβού με την «αφρόκρεμα» των διεθνών επενδυτών αλλά και κορυφαίους παράγοντες της παγκόσμιας οικονομικής και πολιτικής ελίτ.

Αυτό που γνωρίζουν λίγοι αλλά είναι πραγματικότητα ,είναι πως οι βάσεις για το ταξίδι του Μπάρακ Ομπάμα στην Αθήνα ετέθησαν κατά τη Διάρκεια του ταξιδιού του Νίκου Παππά στις ΗΠΑ τον περασμένο Σεπτέμβριο. Ο υπουργός Επικρατείας είχε συναντηθεί στο Λευκό Οίκο με το Γουόλυ Αντεγιέμο, ο οποίος συμμετέχει στον «πρωινό καφέ» του Ομπάμα και είναι σύμβουλος του για θέματα διεθνούς οικονομίας, και στο Treasury με το Νέιθαν Σιτς, υφυπουργό Οικονομικών των ΗΠΑ. Με αυτούς τους δύο -μεταξύ άλλων- συζητήθηκε το ενδεχόμενο να επισκεφθεί ο Ομπάμα την Ελλάδα. Οι πρώτες αναφορές σε μία επίσκεψη Ομπάμα είχαν γίνει μάλιστα κατά το προηγούμενο ταξίδι του Παππά στην Ουάσινγκτον τον περασμένο Μάιο. Τότε είχε συναντηθεί με τον υπουργό Οικονομικών Τζακ Λιου, την υφυπουργό Εξωτερικών Βικτόρια Νιούλαντ, και το διευθυντή Ευρωπαϊκών Υποθέσεων στο Συμβούλιο Εθνικής Ασφαλείας Τσάρλς Κάπτσαν, ο οποίος επίσης συμμετέχει στον πρωινό καφέ του Ομπάμα.

Εναπόκειται στον νέο υπουργό Επικοινωνίας, ψηφιακής τεχνολογίας και δικτύων να κριθεί από τα αποτελέσματα που θα φέρει ,σε ένα εξαιρετικά νευραλγικό τομέα για τις επενδύσεις και την ελληνική οικονομία.

The post Απόλυτη στήριξη του Αλέξη Τσίπρα στον Νίκο Παππά appeared first on Enimerosi24.

Keywords
Τυχαία Θέματα