Από στημένα… σε στημένα

Η Δίκη του Σκάι στην αποψινή εκπομπή θα ασχοληθεί με το αγαπημένο της θέμα, τα στημένα στο ελληνικό ποδόσφαιρο, χωρίς όμως την παρουσία του Αλέξη Κούγια που δείχνει να είναι ο βασικός παίκτης σε αυτή την πολύκροτη υπόθεση… Η έκπληξη αφορά τη θεματολογία αφού η εκπομπή δεν θα ασχοληθεί με τα στημένα παιχνίδια που διερευνά η Δικαιοσύνη απο το 2010, αλλά απο τους… στημένους πίνακες διαιτητών τους οποίους εκδίδει η ΕΠΟ.

Πρόκειται-σύμφωνα με τους γνωρίζοντες- για μια καταγγελία ενός πρώην διαιτητή και πρώην μέλους της Επιτροπής Διαιτησίας

της ΕΠΟ.

Στο στούντιο διαβάζοντας την προαναγγελία του σταθμού θα βρεθούν πολλά πρόσωπα που έχουν ένα κοινό στοιχείο στο βιογραφικό τους. Είναι όλοι ..τέως, δηλαδή πρώην μέλη σε κάποιο θεσμό του ποδοσφαίρου! Επίσης ένα ακόμη παράδοξο για να δικαιολογηθεί ένα βασικό θέμα μιας εκπομπής είναι το γεγονός, πως το πρωτάθλημα διεξάγεται εδώ και μήνες με τους συγκεκριμένους πίνακες!

ΥΓ: Η επερώτηση του ανεξάρτητου βουλευτή για το ύψος των αποδοχών στελεχών της ΕΠΟ που κατατέθηκε προ δέκα ημερών στη Βουλή, έχει καμία σχέση με την παρουσία του βουλευτή στο πάνελ της εκπομπής μετά από πέντε ημέρες;

Keywords
Τυχαία Θέματα