Απίστευτο κυκλοφόρησαν ΤΑ ΝΕΑ χωρίς Σταύρο μετά από δυόμισι χρόνια καθημερινής κάλυψης

Κι έχασαν τη δήλωση της χρονιάς: η δύναμη είναι στην παλάμη!

Είναι να μην ξεκινήσει στραβά η εβδομάδα; Όταν ο «Μικροπολιτικός» των «ΝΕΩΝ», Δευτεριάτικα – σπάζοντας την παράδοση μηνών, δεν φιλοξενεί ούτε ένα δελτίο Τύπου του Σταύρου Θεοδωράκη; Μια ανακοίνωση, μια ανάρτηση στο Facebook του επικεφαλής; Και να πει κανείς ότι δεν υπήρχε δραστηριότητα; Θα πει ψέματα!

Για αυτό είναι λάθος όσοι υποστηρίζουν ότι η κατάρρευση των εφημερίδων του συγκροτήματος φάνηκε από την αδυναμία τους να καλύψουν τα γεγονότα στη Νίκαια

της Γαλλίας ή της Τουρκίας… Ο πάταγος ήρθε Δευτεριάτικα που ο πιστός αναγνώστης της εφημερίδας ανοίγει να διαβάσει τον πάντα καλά ενημερωμένο «Μικροπολιτικό» και μετά από δυόμισι χρόνια καθημερινής κάλυψης του Ποταμιού, δεν βλέπει τη δήλωση της χρονιάς του Σταύρου Θεοδωράκη με αφορμή το αποτυχημένο πραξικόπημα ότι «Η δύναμη πια δεν είναι στην σκανδάλη, αλλά στην παλάμη»! Και προφανώς ο μεγάλος αρχηγός δεν εννοεί με τα δυο μου τα χεράκια πλάθω κουλουράκια… Εννοεί το άλλο που κάνουν τα παιδάκια με την παλάμη τους!

Ασυγχώρητη απώλεια για «ΤΑ ΝΕΑ» που έχουν αποκλειστική και καθημερινή αναφορά για το πού πήγε, τι έκανε και τι ώρα εχ@σ@ ο Σταύρος! Ασυγχώρητη!

The post Απίστευτο κυκλοφόρησαν ΤΑ ΝΕΑ χωρίς Σταύρο μετά από δυόμισι χρόνια καθημερινής κάλυψης appeared first on Enimerosi24.

Keywords
Τυχαία Θέματα