Απευθείας μεταδόσεις συναυλιών από το Τρίτο μέσω EBU

Το Τρίτο Πρόγραμμα της ΝΕΡΙΤ, στο πλαίσιο της συνεργασίας με την EBU, μεταδίδει σε ζωντανή δορυφορική σύνδεση τις σημαντικότερες συναυλίες του καλοκαιριού από τις μεγαλύτερες μουσικές αίθουσες της Ευρώπης.

Ειδικότερα, μέχρι τα τέλη Αυγούστου, οι φίλοι του Τρίτου μπορoύν να απολαύσουν:

• Την Τετάρτη 13 Αυγούστου στις 13.00, τη συναυλία από το Royal Albert Hall του Λονδίνου με τη Συμφωνική Ορχήστρα του BBC

της Ουαλίας. Παρουσιάζει ο Τάσος Συμεωνίδης.

• Την Πέμπτη 14 Αυγούστου στις 13.00, τη συναυλία από το Φεστιβάλ του Εδιμβούργου με το κουαρτέτο Artemis. Παρουσιάζει ο Τάσος Συμεωνίδης.

• Την Τετάρτη 20 Αυγούστου στις 21.30, τη συναυλία από το Royal Albert Hall, με την West Eastern Divan Orchestra σε διεύθυνση Daniel Barenboim. Παρουσιάζει ο Τάσος Συμεωνίδης.

• Την Πέμπτη 21 Αυγούστου στις 19.00, τη συναυλία από το Ελσίνκι με την Toronto Symphony Orchestra. Παρουσιάζει ο Τάσος Συμεωνίδης.

• Τη Δευτέρα 25 Αυγούστου στις 17.00, τη συναυλία από το Royal Albert Hall με την Ulster Orchestra. Παρουσιάζει ο Τάσος Συμεωνίδης.

Την ίδια ημέρα στις 21.00, τη συναυλία από το Άμστερνταμ με τη Royal Concertgebouw Orchestra και τον Λεωνίδα Καβάκο. Παρουσιάζει ο Θοδωρής Λούστας.

• Την Τρίτη 26 Αυγούστου στις 13.00, συναυλία από το Εδιμβούργο. Παρουσιάζει ο Ερρίκος Βάιος.

Την ίδια μέρα στις 21.00, τη συναυλία από τη Βαρσοβία με τη Φιλαρμονική της Βαρσοβίας και σολίστ στο πιάνο τη Μάρθα Άργκεριχ. Παρουσιάζει ο Θοδωρής Λούστας.

• Την Τετάρτη 27 Αυγούστου στις 13.00, τη συναυλία από το Εδιμβούργο, για φωνή – βαρύτονο και πιάνο. Παρουσιάζει ο Ερρίκος Βάιος.

Την ίδια μέρρα στις 18.00, τη συναυλία από τη Βαρσοβία για σόλο άρπα. Παρουσιάζει ο Θοδωρής Λούστας.

Το πρόγραμμα ζωντανών μεταδόσεων της ημέρας ολοκληρώνεται στις 21.30 με τη συναυλία της Φιλαρμονικής Ορχήστρας της Σεούλ στο Royal Albert Hall του Λονδίνου. Παρουσιάζει ο Θοδωρής Λούστας.

• Την Πέμπτη 28 Αυγούστου στις 21.15, τη συναυλία από το Zeist, με το κουαρτέτο Jerusalem. Παρουσιάζει ο Ερρίκος Βάιος.

• Την Παρασκευή 29 Αυγούστου στις 13.00, τη συναυλία από το Royal Albert Hall με τη Φιλαρμονική Ορχήστρα του Λονδίνου. Παρουσιάζει ο Ερρίκος Βάιος.

Την ίδια μέρα στις 19.00, τη συναυλία από τη Βαρσοβία, με την Orchestra of the 18th Century. Παρουσιάζει ο Ερρίκος Βάιος.

Στις 21.30 το πρόγραμμα ζωντανών μεταδόσεων ολοκληρώνεται με τη συναυλία της Συμφωνικής Ορχήστρας του Ραδιοφώνου της Σουηδίας από το Royal Albert Hall. Παρουσιάζει ο Θοδωρής Λούστας.

• Το Σάββατο 30 Αυγούστου στις 18.00, τη συναυλία από το Φεστιβάλ του Chopin στη Βαρσοβία, για σόλο πιάνο.

Την ίδια μέρα στις 21.30, τη συναυλία από το Royal Albert Hall με τη Σαλώμη του Στράους.

Τις συναυλίες παρουσιάζει ο Θοδωρής Λούστας.

• Την Κυριακή 31 Αυγούστου στις 18.00, συναυλία από τη Βαρσοβία με έργα για σόλο πιάνο. Παρουσιάζει ο Ερρίκος Βάιος.

The post Απευθείας μεταδόσεις συναυλιών από το Τρίτο μέσω EBU appeared first on Enimerosi24.

Keywords
Τυχαία Θέματα