Αντώνη: το άλογο… δεν τραβάει!

email αναγνώστη

Γράφει ο Κ.Π.

Αντώνη με απογοήτευσες με την ομιλία σου στο συνέδριο της Χαλκιδικής, για τα 40 χρόνια Νέας Δημοκρατίας σήμερα. Από το 1980, έχω παρακολουθήσει όλα τα συνέδρια και τις εκδηλώσεις του κόμματος. Συμμετείχα ενεργά με τις ταπεινές μου δυνάμεις σε όλες τις προεκλογικές εκστρατείες, και φιέστες.

Οι φίλοι μου στην παράταξη είναι δεκάδες, όπως και ανώτατα στελέχη. Σήμερα είδα ότι το άλογο δεν τραβάει. Κάνε κάτι! Δώστου «αναβολικά», άλλαξε του «τροφές», να καρδαμώσει! Βάλτου πέταλα στα πόδια, και ό,τι άλλο χρειάζεται, για να έρθει πρώτο στις ιπποδρομίες!

Διαφορετικά μην το κατεβάζεις καθόλου στον ιππόδρομο να τρέξει, γιατί όχι απλά δεν θα τερματίσει, αλλά μάλλον θα μείνει από… καύσιμα!

Κύριο χαρακτηριστικό της ομιλίας σου ήταν η υποτονικότητα, παρά τις όποιες προσπάθειες και κορώνες να ξεσηκώσεις το ακροατήριο. Ούτε η «απασφάλιση της χειροβομβίδας» που τράβηξες όπως τους είπες δεν τους συγκίνησε, όπως τον παλιό καλό καιρό. Μίλησες «για καθήκον προς την Πατρίδα» και αυτό πράττεις.

Πιστεύεις ότι αυτό είναι το σωστό; Τότε γιατί μίλησες για αχαλίνωτο λαϊκισμό και έριξες βολές κατά ριπάς, εναντίον της αντιπολίτευσης; Είπες ακόμη ότι «τις μεγαλύτερες νίκες δεν τις έχουμε δει ακόμη». Αλλά ούτε και με αυτή σου τη φράση το ακροατήριο ενθουσιάστηκε, αφού το χειροκρότημα, ήταν πελάτη παραδοσιακού καφενείου, που ήθελε να παραγγείλει τον καφέ του.

Να σου θυμίσω, ότι στην ομιλία σου για την ανάδειξη προέδρου της ΝΔ στο στάδιο ειρήνης και φιλίας μεταξύ Σαμαρά-Μπακογιάννη τον Νοέμβριο του 2009, προσέφερα και εγώ «το κάτι τις» για την εκλογή σου! Τότε χειροκροτήθηκες με πάθος, μετά το πρώτο δεκάλεπτο και το «μούδιασμα» του ακροατηρίου, 42 φορές! Η Ντόρα 39!!!

Σήμερα στην ομιλία σου στη Χαλκιδική, χειροκροτήθηκες 26 φορές. Από αυτές, οι μισές ήταν υποτονικές χωρίς τη φλόγα το πάθος και τη λάμψη που διακρίνει τον Νέοδημοκράτη! Τα υπόλοιπα χειροκροτήματα ήταν συνοικιακής ταβέρνας ή καφενείου με την παλιά νοοτροπία και παράδοση του πελάτη, να παραγγείλει το φαγητό ή τον καφέ, ή ζητώντας το λογαριασμό…

Αντώνη κάνε κάτι, το άλογο….δεν τραβάει! Πάμε σε εκλογές! Είδα, πρόσωπα, που στη Ρηγίλλης δεν τους χρησιμοποιούσαν ούτε για κλητήρες. Τώρα έχουν υψηλά αξιώματα, ακόμα και κυβερνητικούς θώκους. Με αυτά τα άλογα θα τρέξεις στον ιππόδρομο; Πρόσεχε! Γιατί έρχεται χειμώνας. Και μέσα σε θύελλες καταιγίδες φουσκωμένα «ποτάμια» και «ελιές», ο Τσίπρας θα περνάει ΣΥΡΙΖΑ, από κοντά τους, για να φτάσει γρήγορα στο ξέφωτο και να στήσει το δικό του τσαντίρι!

The post Αντώνη: το άλογο… δεν τραβάει! appeared first on Enimerosi24.

Keywords
Τυχαία Θέματα