Αντίο Γαλλία, αντίο Euro 2016, μετά το δεύτερο σοκ από τα Νησιά Φερόε

Η Εθνική Ελλάδας, τράβηξε το τελευταίο της χαρτί για τις όποιες ελπίδες είχαν απομείνει για πρόκριση στην τελική φάση του Euro 2016, αλλά «κάηκε». Ηττήθηκε στα Νησιά Φερόε με 2-1 και του χρόνου τέτοιο καιρό περίπου, θα αναζητήσει τηλεοπτικό δέκτη για να παρακολουθήσει τη διοργάνωση.

Ναι λοιπόν, δεν υπάρχει αμφιβολία ότι πρόκειται για ταπεινωτική ήττα. Η ιστορία θα γράψει ότι η Εθνική Ελλάδας ηττήθηκε

δύο φορές από τα Νησιά Φερόε, στην προκριματική φάση του Euro 2016. Χάσαμε από τους ερασιτέχνες. Ποιοί σκόραραν στο ματς του Σαββάτου; Ο Χάλουρ Χάνσουν (32′), που εργάζεται σε συνεργείο για ασφαλτοστρώσεις, και ο Όλσεν (70′) ο οποίος είναι ξυλουργός!

Πρακτικά αυτά δεν έχουν καμία σημασία. Εξετάζουμε την ουσία, η οποία είναι μία. Αυτή η ομάδα, έχει χάσει την αυτοπεποίθηση της, το άστρο της και πλέον χρειάζεται ένα ισχυρό ηλεκτροσόκ για να επιστρέψει στο δρόμο που ακολουθούσε πιστά την τελευταία δεκαετία. Πριν από δέκα χρόνια, αυτή η ομάδα πρόσφερε ελπίδα και χαρά και τώρα, δίνει απογοήτευση και πίκρα. Αυτοί οι παίκτες, όσο κι αν κάποιοι θέλουν να τους απαξιώσουν, δεν ξέχασαν τη μπάλα. Αυτή η ομάδα θέλει στήριξη. Διοίκηση με γνώση ποδοσφαίρου στην ΕΠΟ και προπονητή που να μπορεί να εμπνεύσει. Ο Ρεχάγκελ μπορούσε. Ο Σάντος το ίδιο. Ο Ρανιέρι ήταν αδύνατο. Δεν τα κατάφερε ούτε ο Μαρκαριάν. Ας αναζητήσουμε λοιπόν την κατάλληλη λύση και μπορούμε να επιστρέψουμε στις καλές ημέρες. Αλλωστε τις μεγάλες γκέλες τις έχουν κάνει πολλές χώρες με μεγαλύτερη ποδοσφαιρική παράδοση από τη δική μας.

Σε ότι αφορά το ματς. Η εθνική είχε δύο δοκάρια με τους Μήτρογλου (31′) και Καρέλη (53′). Επίσης, ένα γκολ του Μήτρογλου που κακώς δεν μέτρησε (56′). Γενικά, δεν έπεισε σε όλη τη διάρκεια του ματς, ανεξάρτητα αν είχε φάσεις για γκολ. Το μόνο που κατάφερε, ήταν να μειώσει στο 84′ με κεφαλιά του Παπασταθόπουλου, ύστερα από κόρνερ του Νίνη.

ΝΗΣΙΑ ΦΕΡΟΕ (Λαρς Όλσεν): Νίλσεν, Γκρέγκερσεν, Νάτεσταντ, Χάνσον, Μπενιάμινσεν, Όλσεν, Σόρενσεν (12′ λ.τρ. Ντάβιντσεν), Χολστ (81′ Φρο), Βάτνχαμαρ, Έντμουντσον, Χάνσεν

ΕΛΛΑΔΑ (Σέρχιο Μαρκαριάν): Καρνέζης, Σταφυλίδης Μανωλάς, Παπασταθόπουλος Τοροσιδης, Σάμαρης, Χριστοδουλόπουλος, Κονέ (81΄Κονέ), Καρέλης, Φετφατζίδης (71′ Κολοβός), Μήτρογλου.

Στο μεταξύ, σε άλλο παιχνίδι για τον 6ο όμιλο, η Ουγγαρία νίκησε στο Ελσίνκι 1-0 την Φινλανδία, με γκολ που πέτυχε ο Στίμπερ στο 82′. Στο άλλο ματς: Β. Ιρλανδία-Ρουμανία 0-0.
Πηγή τα ΝΕΑ.gr

The post Αντίο Γαλλία, αντίο Euro 2016, μετά το δεύτερο σοκ από τα Νησιά Φερόε appeared first on Enimerosi24.

Keywords
Τυχαία Θέματα