Αντεπίθεση ΑΝΤ1

… με Χατζηνικολάου, Κανάκη, Λιάγκα και Nomads

Στο peak των διακοπών και τα στελέχη του ΑΝΤ1 συνεχίζουν να εργάζονται πυρετωδώς για την προετοιμασία του προγράμματος της νέας σεζόν! Όπως είχαμε αναφέρει και σε προηγούμενο ρεπορτάζ πριν δυο εβδομάδες… η ομάδα του προγράμματος με επικεφαλής τον Γιάννη Λάτσιο δεν προβλέπεται φέτος να κάνει διακοπές, πέρα από μικρές αποδράσεις… Κι αυτό διότι έχουν συνειδητοποιήσει ότι μόνο με σοβαρή προετοιμασία, δεδομένου των σφιχτών budget,

μπορούν να ελπίζουν σε μια νικηφόρα κούρσα τη νέα σεζόν!

Η χρονιά που έκλεισε ήταν ένα γερό μάθημα για τα στελέχη του καναλιού… Για αυτό έχουν αποφασίσει να αφήσουν πίσω τους όλα όσα συνέβησαν και να επικεντρωθούν στο σχεδιασμό της επόμενης… Και όπως όλα δείχνουν το κλίμα είναι άκρως δημιουργικό και αισιόδοξο.

Μεγάλο βάρος έχει πέσει στο reality επιβίωσης με τον τίτλο «Nomads» που θα ξεκινήσει να προβάλλεται από τον Οκτώβριο… Ενώ τα στελέχη της ενημέρωσης έχουν τοποθετήσει – επίσης, ψηλά τον πήχη και για το κεντρικό δελτίο ειδήσεων το οποίο πλέον θα επιστρέψει στη ζώνη των 8… αφού αντελήφθησαν τη λανθασμένη επιλογή να μετακινηθεί στις 7.

Έτσι λοιπόν με ένα γερό φρεσκάρισμα από τα σκηνικά, μέχρι τα γραφικά και φυσικά τη δομή του δελτίου θα στοχεύσουν με τον Νίκο Χατζηνικολάου στην παρουσίαση… να κερδίσουν το χαμένο έδαφος και κυρίως τα νεανικά κοινά στα οποία χωλαίνει έναντι του ανταγωνισμού… με στόχο την κορυφή της τηλεθέασης.

Ταυτόχρονα σε επίπεδο προγράμματος, εκτός από το «Nomads» που ποντάρουν πολλά και κυρίως να επαναληφθεί το φαινόμενο του «Survivor» με τις υψηλές τηλεθεάσεις… μεγάλο βάρος θα δοθεί στις νέες σειρές του καναλιού, στην εκπομπή του Αντώνη Κανάκη που σαρώνει στα νεανικά κοινά, αλλά και στο βραδινό τοκ σόου του Γιώργου Λιάγκα… για το οποίο ακόμη δεν υπάρχει ξεκάθαρη εικόνα στο πώς θα δομηθεί και ποιοι θα τον πλαισιώνουν, μπροστά και πίσω από τις κάμερες. Σύμφωνα με πληροφορίες αυτές τις ημέρες επιχειρείται η συγκεκριμενοποίηση του concept και ταυτόχρονα γίνονται «ζυμώσεις» για την ομάδα των δημοσιογράφων που θα υπογράφει τα κείμενα της εκπομπής.

Εν κατακλείδι ο ΑΝΤ1 σχεδιάζει την αντεπίθεση του, τόσο σε επίπεδο προγράμματος όσο και ενημέρωσης, με στόχο να κερδίσει το τηλεοπτικό κοινό από την πρώτη κιόλας ημέρα της νέας σεζόν!

The post Αντεπίθεση ΑΝΤ1 appeared first on Enimerosi24.

Keywords
Τυχαία Θέματα