Ανίκανος για απεξάρτηση από αλκοόλ και ναρκωτικά κρίθηκε ο Πιτ Ντόχερτι

Ο αστέρας της ροκ Πιτ Ντόχερτι, πρώην επικεφαλής του βρετανικού συγκροτήματος Babyshambles και στενός φίλος της Έιμι Γουάινχαουζ, κρίθηκε «ανίκανος» για απεξάρτηση από το αλκοόλ και τα ναρκωτικά από κέντρο αποτοξίνωσης της Ταϊλάνδης και τού ζητήθηκε να αποχωρήσει, ανακοίνωσε η κλινική.

«Τον Πιτ τον έδιωξαν σήμερα για θεραπευτικούς λόγους» δήλωσε ο Αλιστερ Μόρντι, διευθυντής της κλινικής The Cabin Chiang Mai.

«Όταν κάποιος δεν είναι έτοιμος να σταματήσει τη χρήση, είναι σημαντικό να διατηρούμε την ακεραιότητα

του θεραπευτικού προγράμματος για τους άλλους πελάτες, ώστε να έχουν ευκαιρίες ίασης» είπε ο ίδιος και πρόσθεσε ότι η αποχώρησή του έγινε σε «φιλικό κλίμα».

Ο 33χρονος Ντόχερτι είναι ο αγαπημένος των βρετανικών ταμπλόιντ τα τελευταία χρόνια τόσο για την καριέρα του στο χώρο της μουσικής όσο και για τη σχέση του με το μοντέλο Κέιτ Μος και την φιλία του με την Γουάινχαουζ, η οποία πέθανε αιφνιδίως πέρυσι ύστερα από πολυετή μάχη με τα ναρκωτικά και το ποτό.

Ο Ντόχερτι έχει ιστορικό χρήσης ναρκωτικών και αλκοόλ. Έγινε γνωστός την δεκαετία του 2000 με το συγκρότημα The Libertines, το οποίο αργότερα διαλύθηκε. Στη συνέχεια σχημάτισε το συγκρότημα Babyshambles.
Πηγή in.gr

Keywords
Αναζητήσεις
απεξαρτηση απο τη φιλία
Τυχαία Θέματα