Ανανέωση να φάνε και οι κότες

Απίστευτο το πώς εννοούν τα ελληνικά channels την ανανέωση! Τι να πρωτοαναφέρουμε και σε τι να σταθούμε! Στην είδηση που έσκασε το καλοκαίρι για την Κουτσελίνη, που την ξέθαψαν και την λανσάρουν στον Alpha… ή για τις νέες εκπομπές του Star, που έκαναν πρεμιέρα χθες; Βράστα αμφότερα! Jesus Christ οι καναλάρχες μας και οι προχώ ιδέες τους!

Μες στη δημιουργία
Αυτοί

εφαρμόζουν το άλλαξε ο Μανωλιός και έβαλε τα ρούχα του αλλιώς και μας το πλασάρουν ως τη φοβερή ανανέωση και τις πυρετώδεις προετοιμασίες! Για ποιο πράγμα βρε guys; Για τη μία από τα ίδια μπίχλα; Διότι αυτό κάναμε watch για άλλη μια φορά! Και σε Μελέτη και σε Τατιάνα και σε Φώτη – Μαρία.

Τρικυμία
Η δε Μελέτη χαίρεται ξανά μέχρι να σκάσει μύτη ο ανταγωνισμός και την εξαφανίσει πάλι, το δε δίδυμο; Αφασία! Τους ακούγαμε που έλεγαν όλο το summer θα κρατήσουμε την ίδια «πετυχημένη συνταγή» … (πού την είδαν τώρα, αυτοί ξέρουν) και το κανάλι τούς εξοστράκισε με ελαφρά πηδηματάκια από τη θέση του lead in, διότι σου λέει, τόσο success πώς να το χειριστούμε! Και έβαλαν το τούρκικο στο πόστο τους.

Αντιγραφή
Το δε τούρκικο, άλλη αφασία. Που το έκαναν copy paste πρακτική, όπως το μπουμπουνάει το Mega. Δηλ. μία μέρα πριν από την κανονική πρεμιέρα, το βάζουν Κυριακή για να προλάβει να το συνηθίσει ο κόσμος. Κάντο όπως ο γείτονας!

Αλήθειες
Πάντως για μας τους viewers, μια χαρά που έχει κάτσει και νέο δελτίο στο Star, να έχουμε να TV – βολτάρουμε! Αν και personally, Πρετεντέρης ίσον λατρεία! Δεν τον αλλάζεις εύκολα τον άτιμο! Ούτε και τα χρώματα του δελτίου που είναι πολύ πιο φωτεινά και καθαρά στο μάτι!

Η σκηνοθεσία έγραψε τη δική της σελίδα χθες
Α, και με την ευκαιρία. Σκηνοθετική τραγωδία το πλάνο που μπουμπούνισαν χθες στην πρεμιέρα του δελτίου τους στο Star. Εκείνο, που αριστερά είναι η ανκοργούμαν, δεξιά ο Χατζηνικολάου και στη μέση; Φαεινή ιδέα! Έφτιαξε ο σκηνοθέτης ένα τρίο κατεβατό των υπολοίπων σχολιαστών! Tragic το εικαστικό αποτέλεσμα! What the fuck, άνθρωπος δεν βρέθηκε να του το σφυρίξει!

Υπάρχουν και τηλέφωνα
Τη ματιά τους δε, εκεί στο Star στην πρεμιέρα τους, την είχαν και στον Σκάι. Το πρωί η Τσαπανίδου χαιρετούσε τον Αυτιά απέναντι, το βράδυ ο Χατζηνικολάου εκσφενδόνιζε για τον Μπάμπη Παπαδημητρίου! Τον θέλανε τον ντόρο τους και τους έβγαινε μια ανάγκη για χαιρετούρα! Καλώς τους!

Γιώτα Δημητρακοπούλου

Keywords
Τυχαία Θέματα