Ανακρίνεται η σύζυγος του πρέσβη Αμοιρίδη

Για έγκλημα πάθους μιλούν τα βραζιλιάνικα ΜΜΕ

Ως ύποπτη για την εξαφάνιση του Κυριάκου Αμοιρίδη, πρεσβευτή της Ελλάδας στη Βραζιλία, ανακρίνεται από τις βραζιλιάνικες αρχές η σύζυγός του, Φρανσουάζ.

Όπως μεταδίδουν τα ΜΜΕ της χώρας, η κ. Αμοιρίδη προσήλθε πριν λίγο στο αστυνομικό τμήμα του Ρίο προκειμένου να εξεταστεί από τους αστυνομικούς, καθώς υπάρχουν ενδείξεις ότι σχετίζεται με την εξαφάνιση

και πιθανόν δολοφονία του Έλληνα διπλωμάτη. Σύμφωνα με την εφημερίδα Globo, που επικαλείται πηγές προσκείμενες στην έρευνα, η αστυνομία ζήτησε τη σύλληψη της συζύγου του Αμοιρίδη -μια πληροφορία που δεν έχει ακόμη επιβεβαιωθεί από επίσημα χείλη. Επρόσωπος της αστυνομίας φέρεται να δήλωσε στην ίδια εφημερίδα ότι η αστυνομία πιστεύει ότι η απανθρακωμένη σορός ανήκει στον Έλληνα διπλωμάτη.

Αξιωματικοί της αστυνομίας ερευνούν το σενάριο ο Κυριάκος Αμοιρίδης να δολοφονήθηκε στο σπίτι συγγενών της συζύγου του και αργότερα να τοποθετήθηκε στο αυτοκίνητο, που είχε νοικιάσει, και το οποίο εντοπίστηκε καμένο.

Σύμφωνα με τα βραζιλιάνικα ΜΜΕ, στον καναπέ του σπιτιού βρέθηκαν κηλίδες αίματος, ενώ τα έπιπλα μεταφέρθηκαν σε ειδικά εγκληματολογικά εργαστήρια προκειμένου να γίνουν περαιτέρω έρευνες.

Ως ύποπτος ανακρίνεται και ένας στρατιωτικός, με τον οποίο θεωρείται ότι η βραζιλιάνικης καταγωγής Φρανσουάζ Αμοιρίδη διατηρούσε εξωσυζυγική σχέση.

Φως στο θρίλερ αναμένεται να ρίξει η νεκροψία-νεκροτομή που θα γίνει στο απανθρακωμένο πτώμα το οποίο εντοπίστηκε μέσα στο καμένο ΙΧ, προκειμένου να εξακριβωθεί εάν πρόκειται για τον Έλληνα διπλωμάτη.

«Αυτή τη στιγμή, γίνονται όλες οι απαραίτητες ενέργειες για να εξακριβωθεί αν το πτώμα είναι του πρεσβευτή» δήλωσε ο σερίφης Evaristo Pontes, του τμήματος Ανθρωποκτονιών.
Πηγή ethnos.gr

The post Ανακρίνεται η σύζυγος του πρέσβη Αμοιρίδη appeared first on Enimerosi24.

Keywords
Τυχαία Θέματα