«Αμάν πια κ. Μηχιώτη!»

Email Γιάννη Μαμουζέλου στο enimerosi24

Πίστευα ότι δεν θα αναγκαζόμουν να σχολιάσω τις επιθέσεις του κ. Μηχιώτη στο ΣΥΡΙΖΑ ή κάποιο στέλεχός του ως τις εκλογές, αλλά ο διάβολος δεν μ’ αφήνει!

Κύριε συνάδελφε, δεν προσθέτετε έτσι ψήφους στο ΛΑΟΣ, τη ΝΔ, τους Ανεξάρτητους Έλληνες

ή δεν ξέρω κι εγώ πού αλλού!
Μπορεί κάποιο στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ να πέφτει σε γλωσσικά λάθη αλλά μήπως τόσα χρόνια δεν ακούγαμε βαρβαρισμούς, σολοικισμούς και γλωσσικούς νεολογισμούς από τους φωστήρες του ΠΑΣΟΚ ή της ΝΔ για να μη φτάσω στα απιθάνου γραφικότητας ελληνικά των εθνοσωτήρων της 21ης Απριλίου!

Τώρα ο Σκουρλέτης σας μάρανε με το «καναλαρχούσαν»; Κι αν σας πει ότι «ποιητική αδεία» έγινε γλωσσοπλάστης για να καταδείξει την επιβολή των καναλιών στη κοινή γνώμη και την αγωνιώδη προσπάθειά τους να την ποδηγετήσουν τί θα τού πείτε;
Αλήθεια αγανακτήσατε ποτέ από το ΠΑΣΟΚικό ρηθέν «διαφωνώ κάθετα» που κόντεψε να το «ασπασθεί» κι ο Μπαμπινιώτης; (αστείο το τελευταίο)

Μήπως υπάρχει και πλάγια, οριζόντια ή τεθλασμένη διαφωνία γιατί εγώ ήξερα μόνο το επίρρημα κατηγορηματικά ή απόλυτα για να τονισθεί η πλήρης διαφωνία κάποιου με κάποιον ή κάτι…

Κύριε Μηχιώτη, ο κόσμος δεν θα σωθεί, δεν θα βρει δουλειά, λεφτά, υγεία, παιδεία απ’ αυτά όπως εύχομαι και να μη «στραβωθεί» το παιδί σας απ’ τα greeklish και τα άλλα… κουλά που χρησιμοποιούν χρόνια τώρα οι μαθητές στα σχολεία της… υψηλού επιπέδου παιδείας που τους προσέφεραν τα δύο τέως μεγάλα Κόμματα, τα οποία έχουν οδηγήσει την ελληνική κοινωνία, σε αποσύνθεση, διάλυση, απελπισία, κατάθλιψη και πλήρη ΠΑΡΑΚΜΗ!

Αυτά να σας στενοχωρούν κ. Μηχιώτη κι όχι μια στραβή φράση του Σκουρλέτη, του Τσίπρα, του Δραγασάκη ή του Μαμουζέλου…
Γιατί αυτών τα στραβά βολεύονται κι ισιώνουν, τα όσα καταστροφικά μάς συμβαίνουν καιρό τώρα δεν αντιμετωπίζονται με τίποτα, παρά μόνο με φάρμακα που κι αυτά έχουν πραγματική ή τεχνητή (τρομοκρατική) έλλειψη!

Καλό διάβασμα στα παιδιά και θα φροντίσω να επισημάνω στο ΣΥΡΙΖΑ ότι το λεξικό Μπαμπινιώτη πρέπει νά ‘ναι πάντα ανοικτό στα γραφεία της Κουμουνδούρου!

Γιάννης Μαμουζέλος
Δημοσιογράφος- Συγγραφέας
Υποψήφος Α’ Αθήνας ΣΥΡΙΖΑ

Keywords
Τυχαία Θέματα