Αληθεύει ότι ζητούν ανταλλάγματα για τα δάνεια των κομμάτων και τους καναλάρχες;

Πληροφορίες που είναι δύσκολο να διασταυρωθούν και ως εκ τούτου να ελεγχθούν, για αυτό τις μεταφέρουμε με κάθε επιφύλαξη: υποστηρίζουν ότι ορισμένα από τα κόμματα της αντιπολίτευσης που παρέχουν ψήφο ανοχής, στηρίζοντας έμμεσα την κυβέρνηση για να περάσει τα προαπαιτούμενα… φέρεται να διαμήνυσαν στο Μαξίμου, εν είδει ανταλλάγματος, «Κάνετε ό,τι θέλετε με τις άδειες, δώστε σε όποιον θέλετε… αρκεί να μην πειράξετε τους υπάρχοντες καναλάρχες» και «Μην αγγίξετε τα δάνεια των κομμάτων»!

Πρόκειται για δυο ευαίσθητα θέματα που το καθένα έχει ξεχωριστό ειδικό βάρος… Αλλά σε καμιά περίπτωση

δεν θα αποτελούσαν, ούτε το ένα ούτε το άλλο – αν το Μαξίμου αποφάσιζε να συγκρουστεί με τα κόμματα της αντιπολίτευσης – αιτία διάσπασης της κυβερνητικής πλειοψηφίας στη Βουλή, όπως συνέβη στις δυο τελευταίες ψηφοφορίες! Για τα συγκεκριμένα θέματα, είναι περισσότερο από βέβαιο, η κυβέρνηση δεν θα χρειαζόταν «δανεική» στήριξη να τα περάσει… Αυτό φυσικά δεν αποκλείει ότι κάποιοι μπορεί να ζήτησαν ανταλλάγματα για να ψηφίσουν τα προαπαιτούμενα… Άρα, αν ισχύει κάτι τέτοιο, το θέμα είναι, αν βρήκαν ευήκοα ώτα!

The post Αληθεύει ότι ζητούν ανταλλάγματα για τα δάνεια των κομμάτων και τους καναλάρχες; appeared first on Enimerosi24.

Keywords
Τυχαία Θέματα