Αλέξη μάζεψε τους υπουργούς από τα κανάλια!

Ο κόσμος έχει βαρεθεί να τους βλέπει από το πρωί έως το βράδυ στα κανάλια και ξανά πάλι αξημέρωτα την επόμενη ημέρα… και στο ενδιάμεσο να σκορπίζουν συνεντεύξεις σε ραδιόφωνα, εφημερίδες και sites! Επιτέλους ας στρωθούνε στη δουλειά μπας και μπορέσει η χώρα να ανασάνει κάπως και ας σταματήσουν τις περατζάδες στα ΜΜΕ… Η συντριπτική πλειοψηφία των οποίων καταγγέλλουν μάλιστα ως διαπλεκόμενα! Το τέλος της λογικής με ορισμένους από αυτούς!

Φυσικά το ίδιο πρέπει να κάνουν και οι υπόλοιποι πολιτικοί αρχηγοί. Να αποσύρουν για λίγο διάστημα τα στελέχη τους από τα πάνελ και να αθληθούν με

τα πολιτικά και κοινοβουλευτικά τους καθήκοντα! Να ηρεμήσει λίγο το μυαλό του κόσμου, αλλά και των πολιτικών στελεχών που βρίσκονται σε μια διαρκή ένταση και τσακωμό όλη μέρα μπροστά στις κάμερες και τα ερτζιανά.

Θα είναι σίγουρα ένα χτύπημα στα κανάλια που βασίζουν μεγάλο μέρος του προγράμματος τους (πολλά κανάλια σχεδόν ολόκληρο) στα πολιτικά πάνελ, αλλά οι υπεύθυνοι των σταθμών θα βρουν κάποιους τρόπους να αναπληρώσουν το κενό! Δεν τους φοβόμαστε, θα τα καταφέρουν!

The post Αλέξη μάζεψε τους υπουργούς από τα κανάλια! appeared first on Enimerosi24.

Keywords
Τυχαία Θέματα