Αλαζονική στάση τηρεί η ΝΔ, ενώ η κυβέρνηση υποχώρησε σε όλα

…ξεχνώντας ότι οι τηλεοπτικές άδειες δεν είναι προνομιακό της πεδίο

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι παρά τα επανωτά λάθη της κυβέρνησης στο θέμα των τηλεοπτικών αδειών… την ύστατη στιγμή, τα δίνει όλα, ικανοποιώντας τα αιτήματα της αντιπολίτευσης για να συσταθεί το ΕΣΡ. Επιστρέφει τις αρμοδιότητες στην Ανεξάρτητη Αρχή και μαζί την απόφαση για τον αριθμό των τηλεοπτικών καναλιών. Ενώ φαίνεται να «παγώνει» τη νομοθετική ρύθμιση του τοπίου με προσωρινές βεβαιώσεις… Γενναία απόφαση που δείχνει πολλά για τις πραγματικές της

προθέσεις και θα κριθεί από τον ελληνικό λαό όταν έρθει η ώρα!

Αντίθετα η άνετη και φιγουρατζού ΝΔ τα τελευταία 24ώρα – ομολογουμένως βοηθούντος και των άστοχων επιλογών της κυβέρνησης με την περίπτωση Πολύδωρα, είναι θύμα μιας αρκετά πρόωρης αλαζονείας που δεν δικαιολογεί το πραγματικό της μέγεθος και κυρίως το «αμαρτωλό» της παρελθόν στον συγκεκριμένο τομέα… με αποτέλεσμα να έχει μπλοκάρει μια κατάσταση στο όνομα κάποιου αρκετά αμφίβολου κομματικού οφέλους!

Με άλλα λόγια ματαιοπονεί η ΝΔ αν πιστεύει ότι οι τηλεοπτικές άδειες θα τη βοηθήσουν να επιστρέψει στην εξουσία… Για να το πούμε απλά, δεν είναι το δυνατό της σημείο! Υπάρχουν άλλοι τομείς που μπορεί να διαπρέψει και να ποντάρει με μεγαλύτερη βεβαιότητα για το αποτέλεσμα. Οι τηλεοπτικές άδειες δεν ήταν ποτέ προνομιακό της πεδίο και ούτε θα γίνει! Για αυτό η αλαζονική της στάση ως απάντηση στους κακούς χειρισμούς της κυβέρνησης, τρομάζει τους πολίτες και τους απομακρύνει… Οι τελευταίοι παρακολουθούν τις αστοχίες της κυβέρνησης, ενδεχομένως την κρίνουν αυστηρά, τα media την «τρολάρουν», αλλά ποτέ δεν αμφισβήτησαν τις προθέσεις της να τα βάλει με τη διαπλοκή και την ανομία!

Κατά συνέπεια η ΝΔ οφείλει όπως η κυβέρνηση υποχώρησε στην ιδέα της «γέφυρας»… αντίστοιχα να προσέλθει την Πέμπτη και να ψηφίσει για το ΕΣΡ χωρίς καμία προϋπόθεση! Διαφορετικά η επιλογή της σύγκρουσης θα την εκθέσει και θα την απομονώσει.

The post Αλαζονική στάση τηρεί η ΝΔ, ενώ η κυβέρνηση υποχώρησε σε όλα appeared first on Enimerosi24.

Keywords
Τυχαία Θέματα