Ακόμη μία διάκριση για τη Forthnet στα Digital Media Awards

Bronze Digital Award για την εφαρμογή Novasports.gr για Smart TV

Με το βραβείο Bronze Digital Award, για την εφαρμογή Novasports.gr για Smart TV τηλεοράσεις (Samsung και LG), βραβεύτηκε η Forthnet

σε συνεργασία με τη Fluid που ανέλαβε την ανάπτυξη της. Η εφαρμογή διακρίθηκε στην κατηγορία Cross Platform Content, στην ίδια που μία ακόμα υπηρεσία της Forthnet, η υπηρεσία Nova GO έλαβε το Silver Digital Award. Πρόκειται για τα βραβεία που αναγνωρίζουν και επιβραβεύουν τις βέλτιστες πρακτικές στο χώρο των Ψηφιακών Εκδόσεων και στα οποία συμμετέχουν οι πάροχοι περιεχομένου που δραστηριοποιούνται στο χώρο των διαδικτυακών εκδόσεων (Web, Mobile, Tablets, Apps).

Η Forthnet, πάντα πρωτοπόρα στις καινοτομίες, εισήγαγε στην ελληνική αγορά από τον Ιούνιο του 2012, την εφαρμογή αθλητικής ενημέρωσης Novasports.gr, προσφέροντας στους τηλεθεατές Smart TV, απεριόριστες δυνατότητες όπως είναι:

• H κάλυψη Live Streaming αγώνων και εκπομπών
Videos με στιγμιότυπα αγώνων και συνεντεύξεις των πρωταγωνιστών
• Αθλητική ενημέρωση με ειδήσεις, πρωτοσέλιδα, blogs και live scores.

Πρέπει να τονιστεί, ότι περισσότεροι από 15.000 φίλοι του Novasports.gr, χρησιμοποιούν κάθε μήνα την εφαρμογή για την άμεση και έγκυρη ενημέρωση τους σχετικά με την αθλητική επικαιρότητα.

The post Ακόμη μία διάκριση για τη Forthnet στα Digital Media Awards appeared first on Enimerosi24.

Keywords
Τυχαία Θέματα