Αγορά επικοινωνίας και ΜΜΕ στην Ελλάδα

Επιχειρηματική έκδοση της Direction Business Network

Κυκλοφόρησε η νέα έκδοση της Direction, «ΑΓΟΡΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ & ΜΜΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ». Στις σελίδες της μπορεί κανείς να βρει αναλυτική καταγραφή και μελέτη οικονομικών στοιχείων και αριθμοδεικτών για τις εταιρείες των κλάδων: Διαφήμισης (72 εταιρείες), Μedia Shops (22 εταιρείες), Δημοσίων Σχέσεων (26 εταιρείες), Εκδόσεων Εφημερίδων-Περιοδικών

(104 εταιρείες), Τηλεόρασης-Ραδιοφώνου (72 εταιρείες) και Online Media (21 εταιρείες), όπως τα έχει επεξεργαστεί η Direction Business Reports.

Επίσης, στην έκδοση περιλαμβάνονται πλήρεις κατατάξεις εταιρειών για κάθε διαφορετικό κλάδο με βάση τα στοιχεία για το 2013 και σε σύγκριση με το 2012. Συγκεκριμένα, οι κατατάξεις γίνονται βάσει: Κύκλου Εργασιών, Μικτού Κέρδους, Κερδών προ Φόρων, Ιδίων Κεφαλαίων και Συνόλου Υποχρεώσεων.

Επιπρόσθετα, η έκδοση περιλαμβάνει ένθετο 8σέλιδο Χάρτη της Ελληνικής Αγοράς Επικοινωνίας, που απεικονίζει με τον πλέον σαφή τρόπο τους συσχετισμούς δυνάμεων που έχουν διαμορφωθεί πλέον στο χώρο της διαφήμισης όσον αφορά τα διεθνή δίκτυα και τις ελληνικές ανεξάρτητες εταιρείες, καθώς και συγκεντρωτικά οικονομικά μεγέθη για το 2013 και σε σύγκριση με το 2012.

The post Αγορά επικοινωνίας και ΜΜΕ στην Ελλάδα appeared first on Enimerosi24.

Keywords
Τυχαία Θέματα