Άδικος κόπος…

email Γιάννη Μαμουζέλου στο enimerosi24
Πολύ καλά προέβλεψε ο συντάκτης του σχολίου για την εκπομπή «δίκη» στο ΣΚΑΙ, αφού όσο και να συζητιούνται αυτά τα θέματα τίποτε ουσιαστικά δεν βγαίνει, είτε επειδή η πολιτεία δεν θέλει είτε δεν μπορεί να πάει το θέμα παραπέρα και να εξαφανίσει όσους εμπλέκονται με τα στημένα και την εν γένει διαφθορά στο ποδόσφαιρο, επειδή δεν έχει ατράνταχτες μαρτυρίες.
Θέλω όμως να σχολιάσω την τελευταία παράγραφο στην οποία αναφέρεται ότι οι τρεις δημοσιογράφοι -συνομιλητές του κ. Μπιτσαξή θα ωφεληθούν

(επικοινωνιακά) ενόψη εκλογών στον ΠΣΑΤ!
Θα απαντήσω λίγο άκομψα με τη φράση «σιγά τ’ αυγά» όχι για να ειρωνευθώ τους συναδέλφους (καθόλου μάλιστα, αφού ο καθένας έχει την αξία και τη διαδρομή του…) αλλά για να τονίσω ότι είναι υποτιμητικό σ’ ένα μικρό χώρο σαν αυτόν της αθλητικής δημοσιογραφίας και μεταξύ 500-600 συναδέλφων που θα ψηφίσουν να κρίνεται κάποιος από μια τηλεοπτική εμφάνιση!
Δηλαδή ο ικανός, έντιμος, σωστός επαγγελματίας που θα θελήσει να διεκδικήσει θέση στον μη συνδικαλιστικό ΠΣΑΤ θα αξιολογηθεί αν τά’πε καλά ή αν στρίμωξε τον πολιτικό παράγοντα σε μια τηλεοπτική εκπομπή;
Ε όχι, είναι αστείο και να το σκέφτεται κανείς… Αν οι συνάδελφοι κρίνουν τόσο ρηχά και επιπόλαια, τότε μπορώ να προβλέψω ότι στην ΕΣΗΕΑ θα είμαστε στο δ.σ. όλοι εμείς οι δημοσιογράφοι (αθλητικοί και μη) που ως υποψήφιοι στις βουλευτικές εκπομπές απολαμβάνουμε στο 15νθήμερο αυτό μιάς κάποιας δημοσιότητας και εμφανίσεων σε ραδιοτηλεοπτικούς σταθμούς!

Keywords
Τυχαία Θέματα