Sportday… θύμα η Εθνική ή γκάφα της εφημερίδας;

Η καλύτερη αθλητική εφημερίδα κατά τους ποδοσφαιρόφιλους στο σημερινό της φύλλο ξέχασε την Εθνική ποδοσφαίρου! Η Εθνική Ελλάδος 15η στον κόσμο παίζει αύριο το βράδυ φιλικό παιχνίδι με την Ιρλανδία στο Δουβλίνο και στο σημερινό φύλλο της SPORTDAY δεν υπάρχει καμία αναφορά στο πρωτοσέλιδο της εφημερίδας! Εντός βέβαια υπάρχει ρεπορτάζ και μάλιστα δισέλιδο, όμως στη βιτρίνα γιοκ!

Η εφημερίδα που στηρίζει χρόνια την Εθνική και οι γνωρίζοντες την αθλητική πιάτσα, λένε πως έχει εκμεταλλευτεί

στο έπακρο αυτή τη στήριξη και δη ποικιλοτρόπως, κατάφερε και ξέχασε την Εθνική. Συγκεκριμένα δεν αφιέρωσε ούτε έναν τίτλο για την ομάδα του Σάντος στη πρώτη σελίδα, που είναι το καλό εμπόρευμα των εφημερίδων. Έπεσε θύμα η Εθνική ή έκανε γκάφα η εφημερίδα?

Παναθηναϊκό και Αλαφούζο πάντως έβαλε, τον σκόρερ του Ολυμπιακού Μήτρογλου είχε, τον Γκαρσία του ΠΑΟΚ είχε, Μπάσκετ έβαλε, για την ΑΕΚ αναφέρει, ακόμη και ένα αποτέλεσμα της Β’ Εθνικής χώρεσε ο «κατασκευαστής» της πρώτης σελίδας. Την Εθνική ομάδα όμως η οποία σύμφωνα με τα sites πέταξε σήμερα για την Ιρλανδία ενόψει του αυριανού αγώνα την εξαφάνισε!

Το ξέχασε ο υλατζής; Το ξέχασε ο αρχισυντάκτης; Το ξέχασε ο εκδότης Γιώργος Χελάκης και σπήκερ των αγώνων της Εθνικής του Sport fm?Το ξέχασε ο σύμβουλος έκδοσης Χρήστος Σωτηρακόπουλος και σπήκερ των αγώνων της Εθνικής στο Mega; Έγινε εσκεμμένα επειδή ο αγώνας είναι φιλικός και δεν πουλάει; Πάρτε όποια απάντηση θέλετε, πάντως το GOAL έβαλε ένα τιτλάκι… Καημένη Εθνική, το Σάββατο που φώναζε ο Αλαφούζος για την κούραση των παικτών όλοι βρήκαν χώρο στα πρωτοσέλιδα…

Keywords
Τυχαία Θέματα