Single of The Day

Διέρρευσε επίσημα σήμερα το πρώτο single από το επερχόμενο 5o studio άλμπουμ των Gossip «Α joyful Noise» (κυκλοφορεί στις 21 Μαίου) και ήδη τα ελληνικά social media αναστενάζουν κάτω από την pop catchy αισθητική του φόρμα (για του λόγου το αληθές perfectworld.gossipyouth.com). Το «perfect world» όπως και

όλο το άλμπουμ είναι σε παραγωγή της pop ιδιοφυίας Brian Higgins (Kylie Minogue, Pet Shop Boys, Girls Aloud) και ηχογραφήθηκε στο studio των Xenomania αλλά και σε αυτό του Higgins στην Αγγλία καθώς επίσης και στα KBC Studios στο Portland του Oregon.

Όσοι αγάπησαν τα εξωφρενικά dance beats του μοσχοπουλημένου «Music For Men», δύο χρόνια πριν, μπορούν και πάλι να χαμογελάσουν. Δηλώσεις όπως αυτές της τραγουδίστριας του group, Beth Ditto: «Πέρασα ένα ολόκληρο χρόνο ακούγοντας ABBA και καθόλου ραδιόφωνο», μόνο ένα μπορούν να σημαίνουν. Πως τα χορευτικά beats των Gossip θα παραμείνουν στην καρδιά του ήχου τους. Την ώρα πάντα που η ευτραφής persona-performer τους θα «φτύνει» τους στίχους μόνο όπως αυτή ξέρει.

Οι Gossip θα παίξουν στο event “Live From The Lot” της Google Music και του YouTube την Πέμπτη 15 Μαρτίου στο Red River Garage και το Showcase Chop Shop Records αργότερα την ίδια νύχτα στο Rooftop του Maggie Mae. Το “Live From The Lot performance” θα γίνει live streaming από τις 6:30PM στο www.youtube.com/presents.

Δ.Π.

Keywords
Τυχαία Θέματα