MELITZAZZ 2016 On the road

Από 6 έως 10 Ιουλίου στο Λεωνίδιο

Το Μελιτζάzz 2016 ταξιδεύει και εξερευνά όλες τις γωνιές και την ιστορία της πόλης του Λεωνιδίου. Το φεστιβάλ που έχει αφήσει το δικό του αποτύπωμα στα καθιερωμένα καλοκαιρινά δρώμενα, συνεχίζει για 11η χρονιά να υπόσχεται εκπλήξεις και ανατροπές στους επισκέπτες της όμορφης αρκαδικής πόλης.

Φέτος οι μελιτζαzzίστες θα γνωρίσουν τα αρχοντικά και τα πυργόσπιτα του Λεωνιδίου, που μετρούν πάνω από 200 χρόνια ιστορίας. Θα επισκεφτούν κάποια από τα παλαιότερα καταστήματα της Ελλάδας,

που συνεχίζουν να λειτουργούν σαν επιχειρήσεις αδιάλειπτα, ακόμα και για πάνω από 150 χρόνια! Θα γευτούν, φυσικά, λιχουδιές με βάση την τσακώνικη μελιτζάνα, θα συμμετέχουν σε εκδηλώσεις για μικρούς και μεγάλους (από παραδοσιακά παιδικά παιχνίδια που θα στηθούν στις γειτονιές του Λεωνιδίου μέχρι κινηματογράφο με προβολές επιλεγμένων ταινιών για μικρούς και μεγάλους). Και φυσικά, μουσική και χορό. Jazz, swing, παραδοσιακά, tarantella, έντεχνο, λαϊκά, funk και soul.

Από την Πέμπτη 6 Ιουλίου το αγαπημένο Μελιτζάzz σας προσκαλεί στο Λεωνίδιο να ακούσετε μουσικές, να απολαύσετε εικόνες και χρώματα, να μεθύσετε με αρώματα, να γευτείτε νοστιμιές.

The post MELITZAZZ 2016 On the road appeared first on Enimerosi24.

Keywords
Τυχαία Θέματα