JOB FAIR

Είσαι φοιτητής ή απόφοιτος τεχνολογικών και οικονομικών τμημάτων;  Έχεις ιδέες, φιλοδοξίες, όνειρα να δημιουργήσεις; Ενδιαφέρεσαι να γνωρίσεις εταιρείες που δραστηριοποιούνται στη χώρα μας και βρίσκονται στην αιχμή των εξελίξεων;

Έλα και εσύ στο JobFair, τη μεγαλύτερη ημέρα καριέρας της Αθήνας, που διοργανώνουν για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά οι φοιτητές του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου. Την Τετάρτη 30 Μαΐου 2012, στην Αίθουσα «Νίκος Γκάτσος», (Κτίριο «Δ12»),

στην «Τεχνόπολις» του Δήμου Αθηναίων, Πειραιώς 100, στο Γκάζι.

Εκπρόσωποι πολλών επιτυχημένων εταιρειών θα είναι διαθέσιμοι να σε ενημερώσουν για τη δράση τους και τα τεκταινόμενα στην αγορά εργασίας. Παράλληλα θα γίνονται παρουσιάσεις, πρωτότυποι διαγωνισμοί και trainings! Είναι μια μοναδική ευκαιρία να δεις πώς συνδέεται αυτό που σπουδάζεις με την αγορά εργασίας!

Μπες τώρα στο site, δήλωσε συμμετοχή και ανέβασε το βιογραφικό σου στη βάση δεδομένων που θα δοθεί στις εταιρίες! Επιπλέον, λίγες μέρες πριν το JobFair θα σε προσκαλέσουν να παρακολουθήσεις το training που θα γίνει από καταξιωμένους επαγγελματίες, για να μάθεις πώς να κάνεις το βιογραφικό σου πιο ελκυστικό και πώς να είσαι πιο ανταγωνιστικός σε μία συνέντευξη.

Για περισσότερες πληροφορίες στο site www.job-fair.gr ή στη σελίδα τους στο facebook.

Η εκδήλωση διοργανώνεται από τους φοιτητικούς οργανισμούς EESTEC και IEEE υπό την αιγίδα του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου. 

Είσοδος Ελεύθερη
Ώρες Λειτουργίας : 10:00-18:00

Keywords
Τυχαία Θέματα