H διαφημιστική The Newtons Laboratory, υποστηρικτής και χορηγός επικοινωνίας στο συνέδριο του Greek Economic Forum

H διαφημιστική εταιρεία Τhe Newtons Laboratory, συμμετείχε ως υποστηρικτής και χορηγός επικοινωνίας στο διεθνές συνέδριο του Greek Economic Forum, με τίτλο «Χτίζουμε μια σύγχρονη Ελλάδα».

To συνέδριο πραγματοποιήθηκε κάτω από την αιγίδα του Υπουργείου Οικονομίας, Υποδομών, Ναυτιλίας και Τουρισμού, από τις 11 ως τις 15 Μαΐου

2015, στο Πανεπιστήμιο του Harvard των ΗΠΑ (Cambridge, MA). Tην εταιρεία The Newtons Laboratory εκπροσώπησαν οι κ.κ. Νικόλαος Μπήλιος (Υπεύθυνος Εταιρικής Στρατηγικής και Ανάπτυξης και Ιάσων Δρυς (Κειμενογράφος-Στατιστικολόγος).

H Τhe Newtons Laboratories, παρουσίασε τη στρατηγική της για την εξωστρεφή παρουσία των ελληνικών brands γενικότερα και των πελατών της ειδικότερα, τόσο στην Αμερική όσο και την Ευρώπη. Παράλληλα ανέλυσε τη λογική της εξελικτικής της δυναμικής, μέσα από συνέργιες, νέα εργαλεία, καινοτόμες πρωτοβουλίες και ολοκληρωμένες επικοινωνιακές προτάσεις.

Η φετινή διοργάνωση αποτέλεσε ένα από τα μεγαλύτερα συνέδρια που έχουν γίνει στις ΗΠΑ από διακεκριμένους Έλληνες και διεθνείς ομιλητές, που εκπροσώπησαν την ακαδημαϊκή και την επιχειρηματική κοινότητα. Στόχος του συνεδρίου ήταν να δημιουργήσει τα θεμέλια για μια «Σύγχρονη Ελλάδα», μέσα από προτάσεις και λύσεις σε σημαντικά ζητήματα που απασχολούν την εξέλιξη και τη προοπτική της. Όλες οι ομιλίες και τα συμπεράσματα θα δημοσιευτούν στην ιστοσελίδα του Greek Economic Forum.

The post H διαφημιστική The Newtons Laboratory, υποστηρικτής και χορηγός επικοινωνίας στο συνέδριο του Greek Economic Forum appeared first on Enimerosi24.

Keywords
Τυχαία Θέματα