FIFA WORLD CUP BRAZIL 2014: «Όλοι σε έναν ρυθμό»

Από τη συχνότητα της ΝΕΡΙΤ

Κάθε μέρα στις 10.00, μπαίνουμε … «ΟΛΟΙ ΣΕ ΕΝΑΝ ΡΥΘΜΟ», στον ρυθμό του Μουντιάλ, μέσα από τη συχνότητα της ΝΕΡΙΤ. Μια νέα σειρά αθλητικών εκπομπών που καταγράφει την ιστορία της διοργάνωσης, με σπάνιο υλικό από όλα τα Παγκόσμια Κύπελλα, από το πρώτο Μουντιάλ του 1930 μέχρι και το πιο πρόσφατο της Ν. Αφρικής.

Συγκεκριμένα, αυτήν την εβδομάδα οι τηλεθεατές μπορούν να παρακολουθήσουν: Σήμερα 9 Ιουνίου, ολόκληρο

τον τελικό του 1966 ανάμεσα στην Αγγλία και την Δ.Γερμανία. Το θρυλικό γκολ- φάντασμα του Τζεφ Χαρστ, η ατμόσφαιρα στο Γουέμπλεϊ από τον μοναδικό τελικό που επικράτησαν οι Άγγλοι, μεταφέρεται στις οθόνες σας μέσα σε 120΄. Τον αγώνα περιγράφουν ο Βασίλης Μπακόπουλος και ο Χρήστος Σαράντος.

Την Τρίτη 10 Ιουνίου, ολόκληρο τον τελικό του 1970 ανάμεσα στην Βραζιλία και την Ιταλία. Η ομάδα του Πελέ, ίσως η καλύτερη ομάδα που είδαμε σε Μουντιάλ, διέλυσε την Ιταλία με 4-1. Τον αγώνα περιγράφουν ο Πέτρος Μαυρογιαννίδης και ο Μίλτος Θεοδοσίου.

Την Τετάρτη 11 Ιουνίου, τον μοναδικό Γιόχαν Κρόϊφ, σε 90 λεπτά ποδοσφαιρικής πανδαισίας από την αναμέτρηση της Ολλανδίας με την Βραζιλία το 1974, ένα ματς που έδωσε στους «οράνιε» την πρόκριση στον τελικό και άφησε εκτός την τότε παγκόσμια πρωταθλήτρια Βραζιλία. Τον αγώνα περιγράφουν ο Πέτρος Μαυρογιαννίδης και ο Χρήστος Σαράντος.

Την Πέμπτη 12 Ιουνίου, τον συγκλονιστικό προημιτελικό από το Μουντιάλ του 1986 ανάμεσα στην Αργεντινή και την Αγγλία. Ο Ντιέγκο Μαραντόνα στην μεγαλύτερη ποδοσφαιρική στιγμή της καριέρας του προσφέρει μοναδικές στιγμές. Τον αγώνα περιγράφουν ο Βασίλης Μπακόπουλος και ο Χρήστος Σαράντος.

Keywords
Τυχαία Θέματα