«Casus beli εναντίον της Κυβέρνησης για τον ΕΔΟΕΑΠ!»

Email Γιάννη Μαμουζέλου στο enimerosi24

Στα μουλωχτά και στα ξαφνικά (όσο πιο ύπουλα και αθόρυβα γίνεται…) οι εγχώριοι εκφραστές των «κατακτητών» της χώρας μας προσπαθούν να δημιουργήσουν τετελεσμένα, να τρομοκρατήσουν τις διοικήσεις των ασφαλιστικών ταμείων των δημοσιογράφων και να ληστέψουν τα αποθεματικά τους!

Αθλιότητες με τις ευλογίες άραγε προσωρινών ή «μόνιμων» υπουργών; Ποιός ξέρει;

Δεν πρέπει όμως για τους δημοσιογράφους της χώρας να χρειάζεται καμιά απάντηση! Αμέσως πρέπει να κηρυχθεί πόλεμος κατά της νέας Κυβέρνησης (όποια κι αν είναι…) αλλά και

κάθε Κόμματος που δεν θα πάρει ξεκάθαρη θέση αμέσως και δραστικά για να αποτραπεί η αθλιότητα αυτή!

Αν η ΤτΕ δεν ανακαλέσει την απόφασή της μέσα σε 24 ώρες τα συνδικαλιστικά μας σωματεία έχουν χρέος να κηρύξουν Πανελλαδική απεργία διαρκείας σε όλα τα ΜΜΕ και να σβηστεί η Ελλάδα από το χάρτη της ενημέρωσης για όσο πρέπει, ώσπου να καταργηθούν οι βαρβαρότητες των κ.κ. Σαμαρά, Βενιζέλου, Προβόπουλου κ.α.!

Δεν υπάρχουν άλλα περιθώρια… Ας πείσουν όσους θέλουν να …κουρευτούν, εμείς δεν είμαστε αναγκασμένοι να το δεχτούμε. Γιατί οι αποφάσεις αυτές είναι παράνομες και κανονικά θα πέσουν στα διεθνή δικαστήρια…

Πριν μας δείξει ο κ. Σαμαράς και η νέα κυβέρνηση τί και πόσο σκληρή διαπραγμάτευση είναι αποφασισμένοι να κάνουν με την τρόϊκα της καταστροφής ο δημοσιογραφικός κόσμος πρέπει να επιφέρει το πρώτο μπλακ άουτ ενημέρωσης! Τίποτα πια να μην καλύπτεται στην Ελλάδα, αν δεν αποσυρθεί η αισχρή απόφαση, όποιος κι αν την επέβαλε, όποιος κι αν την υλοποίησε!

Εμπρός ας τολμήσουμε κάποτε, γιατί η δεοντολογία επιβάλλει οι δημοσιογράφοι να ασκούν τη δουλειά τους «για το λαό και υπέρ του λαού» επομένως να γίνονται και πρωτοπόροι του!

Γιάννης Μαμουζέλος
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας

Keywords
Τυχαία Θέματα